nyepetake sistem

Cara nyepetake wiwitan Ubuntu

Tutorial cilik babagan carane nyepetake wiwitan Ubuntu utawa distribusi liyane sing adhedhasar Ubuntu kayata Linux Mint 19 ...

Tangkapan Layar Linux Mint 19 Cinnamon

Saiki kasedhiya Linux Mint 19 Tara

Versi adhedhasar Ubuntu 18.04, Linux Mint 19, saiki wis ora ana. Versi anyar kalebu warta lan pangowahan, nanging samesthine pangowahan mbesuk ...

mintboxpro

MiniPC MintBox Pro anyar

Model MintBox anyar ditampilake kanthi hardware revisi lan sistem operasi kayu manis Linux mint 18 sing disertakake minangka standar, sing cocog banget kanggo konektivitas.

Linux Mint 18

Linux Mint 18 saiki kasedhiya

Sanajan ora resmi, versi Linux Mint 18 saiki kasedhiya kanggo digunakake lan ditikmati, versi sing durung ditampilake ing masarakat ...

Logo Mint Linux

Linux Mint 18 bakal diarani Sarah

Linux Mint 18 bakal diarani Sarah lan bakal adhedhasar Ubuntu 16.04, versi LTS sabanjure Ubuntu. Versi anyar iki bakal nggawa Cinnamon 3.0 lan MATE 1.14.