logo lubuntu

Cara nginstal Lubuntu 18.04 ing komputer

Pandhuan instalasi lan post-install kanggo Lubuntu 18.04, versi paling anyar saka rasa resmi Ubuntu sing ditondoi kanthi cocog kanggo komputer kanthi sawetara sumber utawa komputer lawas ...

Lubuntu karo Kairo Dock

Cara nggawe dermaga ing Lubuntu

Tutorial cilik babagan carane duwe ing Lubuntu utawa Ubuntu karo LXDE dock desktop sing cilik nanging fungsional sing mbantu kita saben dinane ...

Lubuntu 15.04 Verbet Vivid

Cara nginstal Lubuntu 15.04

Kita nginstal Lubuntu 15.04, varian utawa rasa paling entheng kanggo kabeh sing ditawakake Canonical kanthi resmi.

Mejo LXQt

LXQ ing masa depan LXDE lan Lubuntu?

Kirim babagan LXQT versi LXDE anyar sing adhedhasar LXDe nanging karo perpustakaan QT, luwih entheng tinimbang nggunakake perpustakaan GTK ing versi paling anyar.

Ekstra kanggo Lubuntu

Ekstra kanggo Lubuntu

Tutorial kanggo nginstal sawetara program ekstra ing Lubuntu sing bisa nambah kanthi signifikan. Iki minangka dhaptar tertutup kaya ing ubuntu-Ubuntu-addons Ubuntu.