Cara nginstal lan mbukak Photoshop CC ing Ubuntu

photoshop linux

Photoshop Saiki isih dadi pimpinan sing ora dibantah ing program editing foto saiki. Wis diekspor kanthi resmi menyang macem-macem sistem operasi, nanging nganti saiki, Linux dudu salah sijine. Iki duwe solusi sing gampang amarga alat kayata PlayOnLinux, sing ngidini kita mbukak program platform Windows kanthi asli ing lingkungan Linux.

Yen urip maneh komputer kanggo miwiti lingkungan Windows utawa mbukak program ing lingkungan virtualisasi dudu solusi sing marem, pandhuan iki bakal mulang carane nginstal lan mbukak Photoshop CC ing Ubuntu.

Lingkungan runtime sing ditindakake langkah-langkah ing ngisor iki yaiku MATE, sing ora kudu beda karo wong liya babagan konten nanging mung aspek grafis. Opo maneh, versi Photoshop CC sing digunakake yaiku versi 32-bit wiwit 2014, amarga sing muncul ing 2015 durung kompatibel karo Linux. Amarga Adobe wis ngilangi versi sadurunge saka situs web, sampeyan kudu golek sing kasebut yen ora duwe karya sadurunge.

Nginstal Adobe Photoshop CC

Langkah pertama sing kudu ditindakake yaiku nginstal alat PlayOnLinux. Kita bisa nindakake liwat manajer perangkat lunak sistem kita (Pusat Software Ubuntu) utawa liwat sampeyan dhewe kaca web ing endi kabeh proses instalasi diterangake kanthi manual.

Sabanjure kita bakal mbukak aplikasi PlayOnLinux lan kita bakal milih versi Anggur saka menu alat. Kita kudu milih versi Anggur 1.7.41-PhotoshopBrushes banjur instal.

Sawise proses rampung, kita bakal bali menyang jendela PlayOnLinux utama banjur klik tombol kasebut Instal> Instal program sing ora ana dhaptar (ditemokake ing pojok kiwa).

Banjur ing layar sabanjure, bakal rampung klik tombol Sabanjure lan kita bakal milih pilihan Instal program ing drive virtual anyar.

Langkah sabanjure yaiku wenehi jeneng menyang aplikasi Photoshop CC, sing ing kasus iki yaiku PhotoshopCC.

Sabanjure, priksa manawa sampeyan nggunakake macem-macem versi Anggur tinimbang versi sistem, atur lan instal perpustakaan sing dibutuhake.

Ing pandhuan kita bakal milih versi Anggur "1.7.41-PhotoshopBrushes" (Yen ora katon ing dhaptar, baleni langkah-langkah sadurunge lan instal).

Jendhela sabanjure bakal ngidini sampeyan milih Versi 32-bit sing bakal mbukak ing lingkungan Windows. Priksa manawa pilih Windows 7 lan dudu Windows XP, yaiku pilihan sing ditandhani minangka standar.

Sabanjure, langkah sing luwih rumit (yen bisa dianggep kaya ngono), amarga kalebu pilih perpustakaan sing pengin dilebokake supaya Photoshop CC bisa mlaku kanthi bener. Kita bakal milih kothak sing nuduhake perpustakaan ing ngisor iki:

  1. POL_Install_atmlib
  2. POL_Install_corefonts
  3. POL_Install_FontsSmoothRGB
  4. POL_Install_gdiplus
  5. POL_Install_msxml3
  6. POL_Install_msxml6
  7. POL_Pasang_tahoma2
  8. POL_Install_vcrun2008
  9. POL_Install_vcrun2010
  10. POL_Install_vcrun2012

Yen wis rampung, kita bakal klik tombol Sabanjure. Banjur kita kudu navigasi menyang lokasi ing endi installer Photoshop CC lan miwiti kaleksanane.

Mlaku Photoshop CC

Sawise instalasi Photoshop CC rampung, yen ora kita terusake ndaftar salinan program kasebut kita bakal mbukak versi uji coba 30 dina. Ing kasus iki, sampeyan kudu ayo medhot jaringan komputer kanggo terus. Kita bakal ngeklik Ndhaptar lan kita bakal ngenteni sistem ngasilake pesen kesalahan, ing wektu kasebut kita bakal terus pencet Mlebu mengko.

Sawetara pangguna bakal ngelingi manawa bar instalasi ilang sadurunge tekan pungkasane, lan a pesen kesalahan. Sampeyan ora kudu kuwatir karo kahanan iki amarga program kasebut terus diluncurake ing latar mburi. Dadi, coba jaga sawetara menit maneh kanggo proses kasebut banjur klik tombol Sabanjure.

Pungkasan, sampeyan bisa menehi tautan ing PlayOnLinux kanggo Photoshop CC sing kanthi otomatis nggawe lambang ing desktop sampeyan.

Siji cathetan pungkasan saka penulis, yen ana alat kaya sarana Cairan ora cocog kanggo sampeyan kanthi bener, bukak Preferensi> Kinerja lan busak centhang pilihan "Gunakake prosesor grafis".

 

sumber: Seni Nggayuh Sukses Terobosan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Abyssal Illustra Suntingan ngandika

    Sawetara taun kepungkur, aku frustasi nyoba nginstal suite Adobe ing Ubuntu, mula aku kepeksa nggunakake Gimp, Scribus ... lan program sing padha, saiki aku ora bakal bali menyang Adobe.

    1.    Diego Martinez Diaz ngandika

      Tahan gimp!

    2.    Louis Allamilla ngandika

      Sampeyan ora ngerti apa-apa Diego Martinez Diaz ... Photoshop utawa aku bakal mati

  2.   rafa ngandika

    adobe air wis ora kompatibel karo linux, aku duwe lisensi adobe sing mbayar, nanging nalika nyoba ndownload photoshop, aku ngandhani yen "sistem ora memenuhi persyaratan minimal"

    Sayang banget yen saben-saben nggawe kita luwih angel ngakses program kasebut saka kene

  3.   Rafa ngandika

    Duwe opsi kaya Gimp utawa Krita lan alternatif gratis tanpa wates ... kenapa gagal karo jaringan adobe lan penghinaan, disubsidi dening microsoft, menyang pangguna Gnu / Linux? Aku kerja kanthi profesional wiwit taun 90an babagan masalah desain audiovisual lan grafis lan aku wis kerja pirang-pirang taun nganggo alat adobe, saiki meh kabeh sing dak lakoni ing gnu / linux, ing endi Blender tampil luwih apik tinimbang ing windows, sing uga Maya luwih stabil lan cepet, sanajan iki ora gratis, ing ngendi karo Gimp, Krita lan sawetara alternatif liyane kaya natron lan kdenlive aku bisa mlaku kanthi sampurna ... sing disimpen saben taun ing lisensi menehi kula nganyari mesin. Matur nuwun sanget kanggo openource sing wis sawetara taun aku menehi sumbangan kanggo nyengkuyung pembangunan, aku malah ora pengin ndeleng logo adobe, nggawe aku mual ... lan pakurmatan kanggo Microsoft, sing kaya sing dingerteni minangka salah sawijining pemegang saham paling gedhe ing Apple, njijiki ... jancok.

    1.    Juan Carlos Herrera Blandón ngandika

      Matur nuwun banget kanggo motivasi kasebut, sing sejatine nggawe aku nesu nalika ndeleng manawa perusahaan sing akehe Microsoft nggunakake kekuwatan kanggo nindakake kekarepane karo wong, mula aku sinau nggunakake Linux OS ing kasus iki Manjaro lan Ubuntu, rong repositori sing beda-beda, nanging aku bakal ndeleng sing paling disenengi. Salam