Lubuntu 20.04 Fossa Fokus mbukak kontes wallpapere

Kontes Wallpaper Fossa Fokus Lubuntu 20.04

Awal minggu iki lan kaya biasane, Ubuntu Budgie minangka sing pertama sing mbukak Kontes wallpaper Fossa fokus. Dheweke minangka sadulur paling enom ing kulawarga, lan kayane senenge ora rame lan ora sabar banget kanggo kabeh perkara. Nanging dina iki, patang dina mengko, adhine liyane, ing kasus iki amarga bobote, ngetutake jejak: Lubuntu 20.04 mbukak kontes kanggo wallpaper sampeyan.

Sanajan setya marang bebener, kayane durung ana bedane antarane bukaan kontes Budgie lan Lubuntu. Ing utas forum Lubuntu, ing endi gambar kudu dikirim, diterbitake tanggal 3 Desember, mula patang dina beda antarane siji lan liyane sejatine suwene wektu kanggo nerbitake kasedhiyan ing jaringan sosial.

Lubuntu 20.04 bakal teka 23 April ngarep

Aturan kontes iki praktis padha karo kontes sadurunge.

  • Gambar YES kudu dadi properti kita. Kasunyatane, dheweke ngajak kita nglaporake yen ana hak cipta.
  • Ukurane paling ora kudu 2560 × 1600. Mesthine, Lubuntu menehi saran supaya upload gambar kanthi resolusi sing luwih murah supaya situs web forum bisa ditelusuri. Yen ana gambar sing apik banget lan luwih cilik, dheweke ujar manawa kita uga bisa ngunggah, mula dheweke bakal mutusake apa sing kudu ditindakake.
  • Dheweke ora prelu nduwe tandha banyu, kajaba duwe jeneng "Lubuntu", logo, "Fossa Fokus" utawa "20.04".
  • Gambar kudu dilisensi CC BY-SA 4.06 utawa CC BY 4.03.

Kaya ing kabeh kontes, para pemenang bakal katon minangka pilihan kanggo digunakake minangka wallpaper ing Lubuntu 20.04 Fossa Fokus, versi LTS sabanjure sing bakal dirilis tanggal 23 April.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.