KDE Gear 22.12 ngenalake gambar kanggo seniman ing Elisa lan mode pilihan anyar kanggo Dolphin, antara liya

KDE Gear 22.12

Saiki wis Desember, lan KDE dijadwalake bakal ngeculake update utama anyar kanggo aplikasi kasebut ing wulan iki. sawise nganyari Agustus, project wis digawe resmi Bukak saka KDE Gear 22.12, nganyari Desember sing ngenalake fitur-fitur anyar. Sawetara wong mung estetis, nanging supaya aku kaget sing padha ora ana sadurunge. Contone, saiki nalika ngetik bagean "Artis" Elisa, kita bakal weruh tutup, gambar, lan dudu khayal drawing saka jenis lambang saka wong.

Ing artikel sing diterbitake KDE, mung sawetara barang anyar sing wis teka karo KDE Gear 22.12 sing diklumpukake, kayata gambar iki ing bagean seniman Elisa ing ngendi dheweke ujar manawa album para seniman katon "tinimbang segara segara. ikon non-deskriptif identik." Sabanjure sampeyan duwe a ringkesan karo warta sing wis teka bebarengan KDE Gear 22.12.0.

KDE Gear 22.12.0 Sorotan

  • Dolphin duwe mode pilihan anyar. Kanthi mencet spasi, utawa saka menu hamburger, pesen informasi bakal katon ing ndhuwur lan bisa dipilih kanthi siji klik. Secara pribadi, aku bakal ujar manawa ana sing ora dibutuhake, amarga + wis katon nalika nglayang ing lambang, sanajan bar iki bakal luwih tepat. Ing mode pilihan iki, opsi apa sing kudu dilakoni karo pilihan bakal katon ing sisih ngisor.
  • Padhang, kontras lan gamma saiki bisa diatur saka ing Gwenview.
  • Kate lan KWrite duwe layar cipratan anyar nalika dibukak tanpa file. Nanging sing paling penting tanpa mangu yaiku kita bisa ngrekam urutan tombol sing ditekan dawa lan Kate bakal nulis kanggo kita. Kate lan KWrite saiki duwe menu burger dhewe-dhewe.
  • Kdenlive wis nambah sistem tetenger / pandhuan kanthi kategori khusus lan saringan telusuran. Uga nambah integrasi karo aplikasi video liyane lan, kaya aplikasi liyane, duwe KHamburguerMenu dhewe.
  • Nalika kita arep mbales pesen teks nggunakake widget KDE Connect, kolom teks saiki inline tinimbang ing jendhela dialog sing kapisah, dadi luwih trep kanggo mbales nalika nggarap komputer.
  • Kalender saiki kalebu mode "Dasar", cocog kanggo digunakake ing profil kinerja sing kurang.
  • Elisa saiki nuduhake pesen sing nerangake apa sing ora bisa digunakake yen kita nyeret file non-audio menyang jendhela dheweke. Ing tangan liyane, saiki bisa dilebokake ing layar wutuh nyata lan tutup album katon ing bagean seniman.
  • Kitinerary saiki uga ndhukung kapal lan feri.
  • Kmail nggabungake dandan sing nggawe luwih gampang nggunakake enkripsi kanggo pesen email.
  • Yen keyboard sampeyan duwe tombol "Kalkulator", menet bakal mbukak KCalc, aplikasi kalkulator KDE.
  • Spectacle saiki ngelingi area persegi panjang sing dipilih pungkasan kanthi standar, sanajan mbukak aplikasi liyane.
  • Ark nambahake ARJ menyang dhaptar format kompresi sing didhukung. Ark uga wis diadopsi KHamburgerMenu kanggo tampilan resik lan prasaja.
  • Dhaptar pangowahan lengkap.

KDE Gear 22.12 wis diumumake awan iki. Ing sawetara jam sabanjure bakal katon, utawa kudu, ing KDE neon, sistem operasi KDE dhewe. Mengko bakal katon ing repositori Backports proyek, banjur kudu ditindakake ing distribusi sing model pangembangan Rolling Release banjur, gumantung saka filosofi, ing distribusi liyane.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.