Linux Mint 20 Beta, sampeyan saiki bisa nyoba versi "anti-sworo seru" saka rasa mint Ubuntu

Linux Mint 20 tanpa Snaps

Como kita maju Ing awal wulan, Clement Lefebvre lagi siyap kanggo ngluncurake versi uji coba kanggo rilis sabanjure. Linux Mint 20 beta kasedhiya, lan ngasilake pangowahan penting sing meh ora bakal dibalekake: versi mint saka Ubuntu iki wis ujar "ORA, ORA, ORA" menyang Snaps lan ora bakal bisa diakses kajaba dhukungan ditambahake kanthi manual, sawetara sing bakal kita jelasake ing artikel sing bakal teka kanggo sing bisa uga pengin.

Kaya biasane, Linux Mint 20 Beta wis teka pirang-pirang minggu sadurunge dirilis versi stabil. Canonical biasane menehi wektu telung minggu, nanging tim Lefebvre menehi kurang saka seminggu, 15 dina kanggo nyoba lan nyedhiyakake kabeh saran sing kita bisa. "Lysia" bakal adhedhasar Ubuntu 20.04 LTS Fossa Fokus, versi sistem operasi Canonical sing mlebu tanggal 23 April, luwih saka sewulan setengah kepungkur.

Linux Mint 20 bakal adhedhasar Ubuntu 20.04

Antarane anyar sing kalebu versi iki, kita duwe:

  • Linux 5.4.
  • Adhedhasar Ubuntu 20.04 LTS.
  • Pangowahan ing warna tema.
  • File manager kanthi kacepetan sing luwih apik.
  • Aplikasi anyar kanggo ngirim file sing diinstal kanthi standar. Miturut teori lan yen aku ora kejawab apa-apa, mung bakal ditransfer saka Linux menyang Linux lan yen komputer wis nyambung menyang jaringan sing padha. Sawetara media nemtokake minangka Linux Mint AirDrop (Apple).
  • Pangowahan kanggo tingkat refresh monitor.
  • Apik dhukungan kanggo komputer multi-monitor.
  • Kemampuan kanggo ngluncurake app ing GPU tartamtu.
  • Peningkatan kinerja lan reliabilitas umum.
  • Bukak perang ing Snaps, yaiku, ora bisa digunakake utawa diakses utawa apa wae sing ana gandhengane sawise instalasi nol.

Linux Mint 20 Beta mung kasedhiya ing versi 64-bit kanthi lingkungan Kayu manis, MATE y XFCE. Rilis versi stabil bakal kedadeyan udakara tanggal 26 Juni.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.