Linux Mint 21.2: Bakal kalebu sawetara owah-owahan visual tambahan

Linux Mint 21.2: Bakal kalebu sawetara owah-owahan visual tambahan

Linux Mint 21.2: Bakal kalebu sawetara owah-owahan visual tambahan

Distro GNU/Linux liyane sing paling disenengi bakal teka. nganyari kapindho release biasa saka 3 kang wis rakulino kita taun sawise taun. Lan iki ora liya Linux Mint. Sing bakal menehi kita versi mangsa ngarep "Linux Mint 21.2" "Kamenangan".

Lan babagan rilis iki, sawetara dina kepungkur dirilis babagan sawetara owah-owahan visual tambahan kanggo dileksanakake ing. Mulane, supaya kita tansah ngandhani saben dina babagan iki versi mangsa, dina iki kita bakal nutupi babagan apa owah-owahan visual sing diumumake tambahan kasebut.

Linux Mint

Linux Mint 21.1 Vera Cinnamon Edition

Nanging, sadurunge miwiti kirim iki babagan kabar paling anyar babagan "Linux Mint 21.2», disaranake sampeyan njelajah sadurunge Konten sing gegandhengan, ing pungkasan maca:

Linux Mint
Artikel sing gegandhengan:
Linux Mint 21.1 "Vera" saiki kasedhiya

Linux Mint 21.2 "Kamenangan": Kabar pungkasan sing dikenal

Linux Mint 21.2 "Kamenangan": Kabar pungkasan sing dikenal

Owah-owahan sing diumumake kanggo rilis Linux Mint 21.2 ing mangsa ngarep

Miturut Situs web resmi Linux Mint, luwih khusus ing a artikel sawetara dina kepungkur ing blog resmi, sawetara warta utawa owah-owahan wis diumumake sing bakal dileksanakake ing versi mangsa sing bakal diluncurake ing sawetara wulan ing taun iki, yaiku, ing "Linux Mint 21.2».

Lan ringkesan iki minangka owah-owahan utama lan pengumuman sing dibahas ing artikel kasebut:

Tooltips

Tinimbang nggunakake werna kuning, ireng utawa abu-abu, saiki Tooltips bakal nggunakake werna aksen. Ditinggalake, werna kuning tradisional sing meh ora digunakake maneh. Kajaba iku, s bakal ditambahakesolusi kanggo masalah konsistensi sing dikenal ing macem-macem versi GTK lan Cinnamon. Pungkasan, ing Tooltips bakal luwih gedhe, bunder, lan kanthi wates sing luwih gedhe, amarga bakal dadi tema Adwaita.

Notifikasi

Saiki, lKabar kayu manis uga bakal nggunakake warna aksen. Lan sawayah-wayah, dheweke bakal milih lambang simbolis. Iki, kanthi tujuan sing desktop Linux Mint katon lan luwih resik lan luwih modern. Sing, bakal dadi kelanjutan saka apa sing wis ditindakake ing Linux Mint 21.1, ing ngendi upaya digawe kanggo nggawe warna aksen luwih khusus, luwih jelas nanging kurang digunakake.

Wiwiti aman

Luwih saka owah-owahan, iki minangka peringatan. Lan padha ana gandhengane karo nganyari paket "shim-signed" Ubuntu sing wis ngilangi kompatibilitas kabeh Linux Mint ISO (lan Ubuntu lan turunan sadurunge) kanthi boot aman. Mula, pangguna disaranake yen ora bisa nginstal Linux Mint, luwih becik mateni boot aman nalika tim pangembangane nggarap solusi kanggo ISO mbesuk.

Pengumuman liyane ana gandhengane karo rilis lan aplikasi sing bakal teka. warpinator.

Artikel sing gegandhengan:
Linux Mint 21 Vanessa wis dirilis lan iki warta

Spanduk abstrak kanggo kirim

Resumen

Ing ringkesan, sawayah-wayah taun iki (bisa uga Juni 2023) diluncurake "Linux Mint 21.2» lan akeh saka kita bakal ngaturake awake dhewe kanggo ngundhuh, nguji lan menehi kesan ing artikel, video lan liya-liyane. Nanging, kaya biasane, sadurunge kita bakal lunga kaya dina iki, ngerti luwih akeh kabar nganti tanggal sing dikarepake teka. Nanging, yen sampeyan wis dadi pangguna Linux Mint sing setya, kita ngajak sampeyan ngandhani apa sing sampeyan pikirake babagan owah-owahan visual ing mangsa ngarep sing bakal digabung, liwat komentar kanggo kabeh wong.

Akhire, elinga, ngunjungi awal kita «Situs web», lan gabung karo saluran resmi kita Telegram kanggo njelajah warta liyane, Panuntun lan tutorial. Lan uga, duwe iki grup kanggo ngobrol lan sinau luwih lengkap babagan topik IT sing dibahas ing kene.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.