Linux Mint tundha palet warna Mint-Y lan nerbitake pandhuan pangguna anyar sing nerangake sawetara prekara

Pandhuan Pangguna Linux Mint 20

Wingi dadi dina penting kanggo pangguna rasa mint resmi Ubuntu amarga Clement Lefebvre lan timnya padha mbuwang Linux Mint 20Nanging dheweke wis nindakake tugas persiyapan seminggu. Antarane 24 nganti 48 jam sadurunge diluncurake, dheweke wis ngunggah gambar ISO anyar, nanging, kaya sing dijelasake Buletin wulan wulan Juni, sawetara dina sadurunge wis nyiyapake pandhuan pangguna kanggo nerangake macem-macem prekara.

Sanajan link la Pandhuan pangguna padha nerangake manawa «Pandhuan iki dudu final»Lan« Ekonten ditambahake alon-alon nanging mesthi«, Dheweke wis ngrampungake telung topik: Snap Store, Chromium lan menu Grub. Wiwitane, sing paling penting yaiku sing dijelasake ing tautan Snap Store lan Chromium, sing dijelasake ing pisanan kenapa dheweke njupuk keputusan iki lan cara mbalikke, lan ing el segundo Chromium mung kasedhiya kanthi resmi minangka Snap, nanging bisa diinstal saka repositori pihak katelu.

Linux Mint 20 Ulyana
Artikel sing gegandhengan:
Tema Mint-Y Linux Mint bakal menehi warna sing luwih cerah ing Ulyana

Linux Mint ngowahi masalah Grub

Ing sisa informasi sing diwenehake wulan iki, dheweke uga ngandhani babagan rong langkah maneh, utawa rong proyek sing wis ditundha luwih pas. Kapisan yaiku sing anyar Palet warna Mint-Y, sing sampeyan duwe informasi luwih lengkap ing artikel sing gegandhengan, sing bakal digabung karo Linux Mint 20.1. Dheweke uga bali menyang pangowahan sing nggawe menu Grub mesthi katon lan tema Grub, dihapus amarga ing rilis iki, Ulyana ora bisa diluncurake ing sawetara laptop.

Proyek sing dipimpin Lefebvre biasane ngeculake versi anyar sistem operasi saben 5-6 wulan, mula Linux Mint 20.1, sing bakal terus didhasarake ing Ubuntu 20.04, kudu tekan pungkasan taun 2020.


4 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kab ngandika

    Dadi, amarga versi iki sejatine minangka botch sing wis setengah dirilis, kita kudu ngenteni 20.1 yaiku nalika dheweke bisa nindakake kanthi bener. Wong sing lumpuh, pungkasane lemes, mint iki entuk omongane kanonik.

  2.   Ignacio ngandika

    Aku setuju. Dheweke kudu ngeculake versi anyar yen wis siyap lan ora cepet-cepet nemoni tenggat wektu sing diwenehake dhewe. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, pawarta kasebut sithik lan ora pati relevan. Kajaba iku, ana ekstensi sing ora bisa digunakake ing versi Cinnamon iki.
    Kanggo kabeh sing ujar, aku bakal terus ing Linux Mint 19.3 Kayu manis ngenteni versi sabanjure kanggo mbenerake sawetara masalah kayata konsumsi memori ram sing gedhe banget, diwiwiti karo 1gb, sing akeh banget.

  3.   venom ngandika

    Aku nganyari lan ora nemoni masalah ...

  4.   jackm58 ngandika

    Dheweke kudu ngeculake versi nalika wis siyap lan polesan, mula amarga ana wektu sithik kanggo entuk tenggat wektu, apa sing kedadeyan. Aku wis nyoba Mint 20 lan beta 20.1, lan kudu bali menyang versi 19.3, mula aku setuju banget karo pendapat saka kolega ing kene: aja nemtokake tenggat wektu kanggo sampeyan. Tulung, alon-alon lan kanthi lirik sing apik.