LMDE 6 "Faye": Babagan rilis Mint adhedhasar Debian ing mangsa ngarep

LMDE 6 "Faye": Babagan versi mbesuk saka Mint adhedhasar Debian

LMDE 6 "Faye": Babagan rilis Mint adhedhasar Debian ing mangsa ngarep

Sawetara jam kepungkur, publikasi biasa babagan warta saben wulan proyek Linux Mint wis diterbitake. Lan ing siji iki, cocog karo sasi Agustus, Clem lefebvre, pimpinan proyek Linux Mint, wis majeng kita sawetara TCTerms informasi menarik bab «LMDE 6" lan Linux Mint 21.3.

Lan mesthi, ing iku uga wis dijupuk kesempatan kanggo menehi wong ing thanks kanggo kabeh kanggo sumbangan lan dhukunganutawa, kanggo Komunitas, Pangembang lan proyek umume, Linux Mint. Kajaba iku, kanggo nyebutake, dheweke ngarep-arep Linux Mint 21.2 "Kamenangan", bubar dirilis, disenengi lan disenengi dening mayoritas sing tetep setya marang proyek Linux Mint.

Linux Mint 21.2 Win

Linux Mint 21.2 Victoria Cinnamon Edition

Nanging, sadurunge miwiti kirim iki babagan fakta warta sing menarik lan ringkes iki «LMDE 6" lan Linux Mint 21.3, disaranake sampeyan banjur njelajah ing kirim gegandhengan sadurunge karo proyek Linux Mint:

Linux Mint 21.2 Win
Artikel sing gegandhengan:
Linux Mint 21.2 "Victoria" teka karo Cinnamon 5.8, dandan lan liya-liyane

Warta paling anyar babagan LMDE 6 lan Linux Mint 21.3

Warta paling anyar babagan LMDE 6 lan Linux Mint 21.3

Babagan LMDE 6 "Faye"

Saka woro-woro resmi singkat ono ing ringkesan saka warta saben wulan saka Proyek Linux Mint, diterbitake 02 Agustus iki, Clem Lefebvre, wis digawe cetha kanggo kita ing ngisor iki 3 TCTerms bab LMDE 6 "Faye":

  1. Pangembangan resmi ing LMDE 6 wis diwiwiti yeJeneng kode sing dipilih kanggo versi Linux Mint sabanjure adhedhasar Debian yaiku "Faye".
  2. Bakal kalebu kabeh fitur lan owah-owahan sing dienalake ing Linux Mint 21.2.
  3. Isih durung ana ETA sing jelas babagan rilis kasebut. 

Sawise kabeh wis siyap, kita bakal njupuk kesempatan kanggo nggarap fitur tambahan lan ndeleng sepira kita pengin nyuda celah ing fungsi antarane Linux Mint lan LMDE. Clem Lefebvre, pimpinan proyek Linux Mint

Babagan Linux Mint 21.3

Nalika, babagan Linux Mint 21.3 Dheweke wis nerangake 3 poin ing ngisor iki kanggo kita:

  1. Paling kamungkinan, bakal kalebu sawetara fungsi anyar menarik sing ana ing proses evaluasi.
  2. Nanging, dheweke ngrancang nyuda ruang lingkup Linux Mint 21.3, sing wis direncanakake bakal diluncurake ing Natal 2023.
  3. Lan mesthine, isih bakal adhedhasar Ubuntu 22.04 LTS (Jammy Jellyfish).

Padha uga komentar ing sawetara TCTerms bab Linux Mint 21.2 gandhengane peluncuran saka ISO EDGE kanggo versi kasebut. Kang, bakal nampilake kernel 6.2 sing bakal nggampangake boot Linux Mint ing hardware sing luwih anyar (modern). Lan saka niat, kanggo fokus ing nganyari alat produksi gambar ISO, kanggo mbenerake masalah sing ana karo boot aman Distribusi, lan kanggo dnglampahi wektu luwih akeh kanggo sinau pros lan cons saka Wayland, antarane akeh liyane.

Kita duwe minoritas vokal pangguna LMDE. Minangka biasanipun, kita bakal teka munggah karo release gedhe. Aku appreciate kasunyatan sing padha tresna apa kita apa. Aku takon sing please tetep sipil nalika nerangake criticizing Ubuntu lan ngerti sing kita nindakake apa sing paling apik kanggo Linux Mint sakabèhé, loro nalika kita nggarap LMDE, nalika kita nggarap Linux Mint, lan nalika kita mbentuk strategi long-term. Clem Lefebvre, pimpinan proyek Linux Mint

Debian, Ubuntu lan Mint: Apa kompatibilitas ing antarane repositori?
Artikel sing gegandhengan:
Debian, Ubuntu lan Mint: Apa kompatibilitas ing antarane repositori?

Spanduk abstrak kanggo kirim

Resumen

Ing ringkesan, isih akeh sing kudu disinaoni babagan karakteristik lan keuntungan sing bakal ditawakake proyek Linux Mint «LMDE 6" lan Linux Mint 21.3. Nanging, kita yakin, kaya biasane, kabeh bakal berkembang ing arah sing bener lan kanggo entuk manfaat saka Komunitas pangguna sing akeh lan gedhe. Dadi, kita mung duwe ngenteni sawetara sasi kanggo ndeleng asil final saka loro, nalika kita nglacak, saben wulan, perkembangan GNU/Linux Distro sing apik banget.

Pungkasan, elinga nuduhake informasi sing migunani iki karo wong liya, saliyane ngunjungi omah kita «Situs web» kanggo sinau luwih akeh konten saiki, lan gabung karo saluran resmi kita Telegram kanggo njelajah warta liyane, tutorial lan nganyari Linux. Kulon grup, kanggo informasi luwih lengkap babagan topik dina iki.


Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.