Francisco Ruiz

Lair ing Barcelona, ​​Spanyol, aku lair ing taun 1971 lan aku seneng banget karo komputer lan piranti seluler umume. Sistem operasi favoritku yaiku Android kanggo piranti seluler lan Linux kanggo laptop lan desktop, sanajan bisa uga bisa digunakake kanthi apik ing Mac, Windows, lan iOS. Kabeh sing aku ngerti babagan sistem operasi iki, aku wis sinau kanthi cara mulang dhewe, awit kaya sing dakkandharake sadurunge, aku pancen seneng banget karo topik kasebut. Rong karepku sing paling gedhe yaiku anakku sing umur rong taun lan bojoku, dheweke ora bisa mangu-mangu dadi loro wong sing paling penting ing uripku.