Francis J.

Peminat perangkat lunak sumber gratis lan mbukak, mesthi ora nate ngganggu. Aku wis ora nggunakake komputer sing sistem operasi dudu Linux lan lingkungan desktop sing dudu KDE pirang-pirang taun, sanajan aku tetep nggatekake macem-macem alternatif. Sampeyan bisa ngubungi aku kanthi ngirim email menyang fco.ubunlog (ing) gmail.com