Damien A.

Kekasih program lan piranti lunak. Aku wiwit nyoba Ubuntu maneh ing taun 2004 (Warty Warthog), nginstal ing komputer sing aku solder lan dipasang ing basis kayu. Wiwit kuwi lan sawise nyoba macem-macem distribusi Gnu / Linux (Fedora, Debian lan Suse) sajrone dadi mahasiswa program, aku tetep karo Ubuntu kanggo digunakake saben dina, utamane kanggo kesederhanaan. Fitur sing dakkarepake nalika ana wong takon distribusi apa sing bakal digunakake kanggo miwiti ing jagad Gnu / Linux? Sanajan iki mung minangka pendapat pribadi ...