Joaquin Garcia

Sejarawan lan ilmuwan komputer. Tujuane saiki kanggo ngrampungake loro jagad iki wiwit aku urip. Aku seneng banget karo jagad GNU / Linux, lan khusus Ubuntu. Aku seneng nyoba distribusi sing beda-beda adhedhasar sistem operasi sing apik iki, mula aku mbukak pitakon apa wae sing sampeyan pengin takon.