Michael Perez

Mahasiswa Teknik Komputer ing Universitas Kepulauan Balearic, sing seneng Software Gratis umume lan Ubuntu khusus. Aku wis suwe nggunakake sistem operasi iki, saengga digunakake ing saben dina kanggo sinau uga duwe wektu santai.