pablinux

Kekasih praktis jinis teknologi lan pangguna kabeh jinis sistem operasi. Kaya biasane, aku miwiti karo Windows, nanging aku ora nate seneng. Nalika sapisanan nggunakake Ubuntu ing taun 2006 lan wiwit iku aku paling ora duwe komputer sing mbukak sistem operasi Canonical. Aku eling banget nalika nginstal Ubuntu Netbook Edition ing laptop 10.1 inci lan uga seneng Ubuntu MATE ing Raspberry Pi, ing kana uga nyoba sistem liyane kaya Manjaro ARM. Saiki, komputer utama saya wis nginstal Kubuntu, miturut pendapatku, nggabungake sing paling apik saka KDE karo sing paling apik ing basis Ubuntu ing sistem operasi sing padha.

Pablinux wis nulis 1438 artikel wiwit Februari 2019