Isaac

Aku seneng banget karo teknologi lan seneng sinau lan nuduhake ilmu babagan sistem operasi komputer lan arsitektur. Aku miwiti karo SUSE Linux 9.1 karo KDE minangka lingkungan desktop. Wiwit kuwi aku seneng banget karo sistem operasi iki, dadi aku sinau lan takon luwih lengkap babagan platform iki. Sawise iku, aku wis nemokake sistem operasi iki kanthi luwih jero, nggabungake karo masalah arsitektur komputer lan peretasan. Iki nggawe aku uga nggawe sawetara kursus kanggo nyiapake siswa kanggo sertifikasi LPIC, lan liya-liyane.