Willy klew

Insinyur Komputer, aku penggemar Linux, program, jaringan lan kabeh sing ana gandhengane karo teknologi anyar. Pangguna Linux wiwit taun 1997. Oh, lan Ubuntu sing lara total (ora pengin mari), sing ngarep-arep mulang sampeyan babagan sistem operasi iki.