Хоакин Гарсија

Историчар и компјутерски научник. Мојата моментална цел е да ги смирам овие два света од моментот кога живеам. Јас сум заубен во светот на ГНУ / Линукс, а особено на Убунту. Обожавам да ги тестирам различните дистрибуции што се базираат на овој одличен оперативен систем, затоа сум отворен за какви било прашања што можеби сакате да ми ги поставите.