рекламирање
Ubuntu Budgie

Ubuntu Budgie 20.10 пристигнува со многу нови одлики на вашата работна површина, аплети, теми и екранот за добредојде

Иако семејството Каноник има 8 компоненти, верувам дека малкумина или никој од нив денес нема да воведе толку многу нови карактеристики како и нивните ...