рекламирање
Ново мени за хамбургери во Ark во идниот KDE Gear

KDE поправи многу грешки и многу го подобри интерфејсот оваа недела, а ќе почнеме да ги гледаме промените во плазма 5.26

Исто како што штотуку напишав дека KDE почна да зема кабел и да ни кажува за помалку промени во нивните написи…