Ново мени за хамбургери во Ark во идниот KDE Gear

KDE поправи многу грешки и многу го подобри интерфејсот оваа недела, а ќе почнеме да ги гледаме промените во плазма 5.26

Исто како што штотуку напишав дека KDE почна да зема кабел и да ни кажува за помалку промени во нивните написи…

рекламирање
Режим за избор на делфин во KDE Gear 22.10

Dolphin ќе дебитира нов режим на избор за екрани на допир, Elisa ќе прикажува насловни страници во приказот на изведувачот и повеќе вести кои доаѓаат во KDE

Со KDE Gear 22.08 сега достапен, проектот ќе почне да се фокусира на апликациите што ќе ги лансира во декември. Ќе следи и ...