рекламирање
Ubuntu Touch OTA-23

Ubuntu Touch OTA-23 продолжува да поправа неколку грешки бидејќи проектот работи паралелно за повторно да го заснова системот на Focal Fossa

Focal Fossa веќе долго време се споменува на UBports. Ubuntu Touch моментално се базира на оперативниот систем…