Paul Aparicio

I dua pajisjet elektronike. Varësia ime e madhe është të dëgjoj të gjitha llojet e muzikës dhe të luaj me kitarë dhe bas që lejojnë kufijtë e mi. Me çdo ditë të re, një tjetër ves i imi gjithashtu rritet: marrja e biçikletës malore dhe ecja përgjatë rrugëve që njoh dhe të tjera që po zbuloj.