Jose Albert

Aktualisht jam një Inxhinier Kompjuterash gati 50 vjeç, i cili përveçse jam profesionist me certifikim ndërkombëtar në Sistemet Operative Linux, punoj edhe si shkrimtar i përmbajtjeve online për faqe të ndryshme të teknologjive të ndryshme. Dhe që kur isha i ri, më pëlqente gjithçka që lidhet me shkencën dhe teknologjinë, veçanërisht gjithçka që ka të bëjë drejtpërdrejt me kompjuterët dhe Sistemet Operative të tyre. Prandaj, që nga sot kam grumbulluar më shumë se 25 vjet përvojë duke përdorur MS Windows dhe më shumë se 15 vjet duke përdorur Shpërndarjet GNU/Linux, dhe gjithçka që lidhet me Software-in e Lirë dhe Burimin e Hapur. Për të gjitha këto dhe më shumë, sot shkruaj me pasion dhe profesionalizëm në Blogun DesdeLinux (2016) dhe këtu me radhë Ubunlog (2022), si lajme në kohë dhe interesante, si dhe udhëzues dhe udhëzues praktik dhe të dobishëm.