Diego Germán González

Unë kam lindur në qytetin autonom të Buenos Aires në vitin 1971. Mësova vetë shkenca kompjuterike me Commodore 64 dhe Linux me një instalim të dështuar të Debian pa pasur asnjë ide se çfarë po bëja ose një disk instalimi Windows. Në Google gjeta Ubuntu dhe aty filloi marrëdhënia jonë. Unë jam një krijues i përmbajtjes në tema të teknologjisë, inteligjencës artificiale, sipërmarrjes dhe produktivitetit personal. Si person me paaftësi vizuale, më intereson veçanërisht se si Linux dhe softueri i lirë mund të ndihmojnë në kapërcimin e kufizimeve. Në vitin 2013 shkrova një libër të quajtur "Nga Windows XP në Ubuntu 13.10 Saucy Salamander", isha një kontribues në revistën Linux+DVD dhe redaktova blogun tim të quajtur Planeta Diego.