Darkcrizt

Unë jam i apasionuar pas teknologjive të reja, një gamer dhe një tifoz Linux në zemër, i gatshëm të ndihmoj në çdo mënyrë që mundem. Që kur zbulova Ubuntu-n në vitin 2009 (koala karmike), u dashurova me Linux-in dhe filozofinë e kodit të hapur. Me Ubuntu kam mësuar shumë për mënyrën se si funksionon sistemi operativ, menaxhimin e burimeve, sigurinë e kompjuterit dhe personalizimin e desktopit tim. Falë Ubuntu-së zbulova edhe pasionin tim për botën e zhvillimit të softuerit dhe kam mundur të krijoj aplikacione dhe projekte me gjuhë dhe mjete të ndryshme. Më pëlqen të ndaj njohuritë dhe përvojat e mia me komunitetin Linux dhe jam gjithmonë i gatshëm të mësoj gjëra të reja dhe të përballem me sfida të reja.