ngjyra e dosjes

Si të personalizoni më tej Ubuntu tuaj

Artikull i vogël se si të personalizoni versionin e ri të Ubuntu me desktopin e Gnome. Një udhëzues me hapat që duhet të ndërmerrni për të pasur një Ubuntu ...

Zgjatjet e gnomit

Aktivizoni instalimin e shtesave të Gnome në Ubuntu 18.04 LTS

Vetëm disa ditë pas lëshimit zyrtar të Ubuntu 18.04 gjatë kësaj periudhe keni bërë instalimet dhe konfigurimet tuaja për të personalizuar sistemin tuaj, mund të keni vërejtur nëse keni provuar të instaloni një shtesë të Gnome thjesht nuk mund ta bëni lehtë.

nautilus 3.20

Si të azhurnoni versionin Nautilus të Ubuntu 17.10

Udhëzues i vogël se si të azhurnoni Ubuntu për të pasur versionin më të fundit të Nautilus në versionin më të fundit të Ubuntu pa pritur azhurnime ose vendime në të ardhmen nga ekipi i zhvillimit të Ubuntu.

Gnome 3.26

GNOME 3.26 është lëshuar zyrtarisht

Një nga mjediset më të njohura të desktopit midis komunitetit Linuxera është azhurnuar në një version të ri me ndryshime të reja dhe më të mira ...

mjau

Redaktimi i menusë GNOME me Meow

Me Meow mund të modifikoni cilësimet e dosjes GNOME dhe të përshtatni menutë e aplikacionit sipas dëshirës suaj, ose sipas zhanrit ose temës.

Instaloni temën Breeze KDE në GNOME

Ne tashmë e dimë që ka shpërndarje të panumërta GNU / Linux, dhe nëse përqendrohemi te Ubuntu, kemi një numër të mirë të disponueshëm ...

Gnome 3.18, tani i disponueshëm

Ne folëm për versionin e ri 3.18 të GNOME. Ne shohim aspektet kryesore për t'u theksuar në drejtim të zbatimeve dhe aplikimeve të reja.

Zorin OS 8 është këtu

Ekipi i Zorin OS lëshoi ​​versionin 8 të Zorin OS Core dhe Zorin OS Ultimate disa ditë më parë. Zorin OS 8 është një shpërndarje e bazuar në Ubuntu 13.10.

Orca, një program i mirë për të verbrit

Orca, një program i mirë për të verbrit

Artikull në lidhje me Orca, një program i shkëlqyeshëm për të lexuar ekranet ose për të lidhur pajisjet Braille, një program i dobishëm për personat e verbër që duan të përdorin Ubuntu

Evolution, një mjet për postën tonë

Evolution, një mjet për postën tonë

Tutorial dhe prezantim në lidhje me Evolution, një aplikacion i krijuar për të menaxhuar informacionin, instalimin e tij në Ubuntu dhe hapat e parë në të.

Conky, konfigurimi im

Fecfactor më pyeti dje të botoja konfigurimin e konky që unë tregoj në screenshot më poshtë. Si mund të ...