Logo-rrëqebulli

Shfletoni Internetin përmes terminalit me Lynx

Lynx është një shfletues uebi, që ndryshe nga ata më të njohurit, përdoret përmes një terminali dhe navigimi bëhet përmes modalitetit të tekstit. Rrëqebulli mund të rezultojë të jetë një mjet mjaft tërheqës për adhuruesit e terminalit dhe madje edhe për njerëzit që duan të maksimizojnë optimizmin.

Kamera fotografike

3 mjete që i duhen çdo fotografi në Ubuntu

Udhëzues i vogël me 3 mjete që gjenden në Ubuntu për punën e përditshme të një fotografi. Mjete falas, falas dhe të pajtueshme me çdo shpërndarje Gnu / Linux, jo vetëm për Ubuntu ...

Gimp si Photoshop

Si të transformojmë Gimp në Photoshop

Manual i vogël për të qenë në gjendje të transformojmë Ubuntu Gimp-in tonë në Photoshop, të paktën me të njëjtën pamje që ka Photoshop aktualisht ...

imgmin

imgmin, zvogëlon peshën e imazheve JPG

A keni foto me një shtrirje .jpg që dëshironi të zvogëloni peshën e tyre? Nëse përdorni GNU / Linux keni në dispozicion Imgmin, një mjet që punon me Terminalin.

Tweak Ubuntu

Mirupafshim për Ubuntu Tweak

Sot ju sjellim një lajm të keq. Sipas Ding Zhou, zhvilluesi i Tweak Tool, ata kanë vendosur të japin një pikë ...

Photoshop CC në Ubuntu

Si të instaloni Photoshop CC në Ubuntu

A nuk jeni të lodhur që duhet të kufizoheni në përdorimin e Gimp për të redaktuar imazhe? Këtu do t'ju mësojmë se si të përdorni Photoshop CC në Ubuntu.

Logoja 3D e Unitetit

Uniteti 5.3 më në fund vjen në Linux

Ne po flasim për disponueshmërinë e menjëhershme të redaktorit Unity 5.3 në Linux. Ne tregojmë disa nga lajmet e tij dhe shpjegojmë se si ta instaloni në Ubuntu.

850 furça falas për GIMP

Përdoruesi dhe artisti i GIMP, Vasco Alexander, ndau me komunitetin një paketë prej jo më pak se 850 furça falas për softuerin e njohur.