logoja e lubuntu

Si të instaloni Lubuntu 18.04 në kompjuterin tonë

Udhëzues instalimi dhe post-instalimi për Lubuntu 18.04, versioni më i fundit i aromës zyrtare të Ubuntu që karakterizohet nga të qenit i përshtatshëm për kompjutera me pak burime ose kompjuterë të vjetër ...

Tavolinë LXQt

LXQt ardhmëria e LXDE dhe Lubuntu?

Postoni rreth LXQT një version të ri të LXDE që bazohet në LXDe por me biblioteka QT, më i lehtë se përdorimi i bibliotekave GTK në versionin e tij të fundit.

Mynihu shkon në Ubuntu, dhe Spanjë?

Mynihu shkon në Ubuntu, dhe Spanjë?

Lajme kurioze për miratimin e Ubuntu nga administrata lokale gjermane në Mynih. Ata do të përdorin Lubuntu për shkak të ngjashmërisë së tij me Windows XP

Shtesa për Lubuntu

Shtesa për Lubuntu

Udhëzues për të instaluar disa programe shtesë në Lubuntu që e përmirëson atë ndjeshëm. Shtë një listë e mbyllur si në shtesat e Ubuntu-të kufizuara të Ubuntu.