shpejtimin e sistemit

Si të shpejtoni fillimin e Ubuntu

Udhëzues i vogël se si të shpejtoni fillimin e Ubuntu tonë ose ndonjë shpërndarje tjetër që bazohet në Ubuntu siç është Linux Mint 19 ...

Linux Mint 18

Linux Mint 19 do të quhet Tara

Linux Mint 19 do të quhet nofka Tara dhe nuk do të bazohet në Ubuntu 16.04.3 por do të bazohet në Ubuntu 18.04 Bionic Beaver ...

Logoja e Linux Mint

Linux Mint 18.1 do të quhet Serena

Zhvillimi i versionit të ri të Linux Mint tashmë ka filluar. Pra, Linux Mint i ri 18.1 do të quhet Serena, emri i një gruaje si versionet e mëparshme.

mintboxpro

MiniPC i ri MintBox Pro

Një model i ri MintBox shfaqet me pajisje të rishikuara dhe sistemin operativ kanellë Linux mint 18 të përfshirë si standard, që dallohet për lidhjen e tij të shkëlqyeshme.

Linux nenexhiku 18

Linux Mint 18 është tani në dispozicion

Megjithëse nuk është zyrtar, versioni i ri Linux Mint 18 është tani në dispozicion për përdorimin dhe kënaqësinë tuaj, një version që nuk është paraqitur ende në shoqëri ...

Logoja e Linux Mint

Linux Mint 18 do të quhet Sarah

Linux Mint 18 do të quhet Sarah dhe do të bazohet në Ubuntu 16.04, versioni i ardhshëm LTS i Ubuntu. Ky version i ri do të sjellë me vete Kanellë 3.0 dhe MATE 1.14.