Udhëzues Ubuntu

udhëzues ubuntu

A po mendoni të bëni hapin në Ubuntu dhe nuk dini nga të filloni? Këtu do të gjeni një udhëzues fillestar i ubuntu në mënyrë që të jeni shumë të qartë për hapat e parë që duhet të ndërmerrni nëse dëshironi të instaloni ndonjë nga shpërndarjet e tij në kompjuterin tuaj.

Ne shpresojmë që kjo Kursi i Ubuntu pastroni të gjitha dyshimet tuaja dhe nëse keni akoma, mos hezitoni të ndaleni tek tonë seksioni i udhëzimeve në të cilën do të gjeni udhëzues për të gjitha llojet e aspekteve teknike (dhe jo aq teknike) të Ubuntu.

Çfarë do të gjeni në këtë udhëzues të Ubuntu? Kryesisht, ju do të keni qasje në përmbajtjen që do të japë përgjigje për pyetjet më të zakonshme që lindin kur vendosni të braktisni Windows ose ndonjë sistem tjetër dhe doni të instaloni Ubuntu në vend të kësaj.

Pastrimi i dyshimeve për Ubuntu

Shkarkoni dhe instaloni Ubuntu

Kontakti i parë me Ubuntu

Konfigurimi i Ubuntu

Terminal

Mirëmbajtja e sistemit