DeltaTouch, aplikasi olahtalatah pikeun Ubuntu Touch

DeltaTouch

DeltaTouch mangrupikeun aplikasi olahtalatah anu tiasa dianggo ku email

Sababaraha dinten ka pengker peluncuran versi mimiti aplikasi talatah instan, "DeltaTouch» anu ditargetkeun pikeun platform Ubuntu Touch sareng anu nganggo téknologi Delta Chat pikeun ngagunakeun email salaku alat transportasi tibatan server sorangan (chat-over-email, klien surat khusus anu dianggo salaku utusan).

Delta Chat mangrupikeun aplikasi obrolan énggal anu ngirim pesen ngalangkungan email, énkripsi upami mungkin, kalayan Autocrypt sareng salian ti éta, pangguna henteu kedah ngadaptar dimana waé, ngan ukur nganggo akun Delta Chat anu tos aya.

Fitur utama DeltaTouch

Tina fitur anu menonjol tina DeltaTouch, dicatet yén éta museurkeun kana klien resmi sareng ngalaksanakeunana hiji-hiji:

  • nyetél rekening ku
    • login kalawan ngaran pamaké / sandi
    • ngonpigurasikeun alat kadua via kode QR
    • impor cadangan
    • nyeken kode QR uleman
  • rojongan multi-akun
  • Jieun jeung ngatur grup jeung grup diverifikasi
  • Pin, arsip, obrolan bisu
  • Pilarian dina obrolan
  • Panempo gambar dasar
  • Pamuter ajakan audio / sora dasar
  • Rékam talatah sora, muter jeung mastikeun saméméh ngirim
  • ékspor cadangan
  • Seueur setélan sapertos dina klien resmi (némbongkeun email klasik, ukuran unduh otomatis, jsb.)
  • Kamampuhan pikeun ngarobih setélan audio - janten anjeun tiasa milih nada dering sareng volume kanggo béwara sareng pesen audio
  • ngajalankeun di ngamimitian: sangkan anjeun teu kudu ngamimitian Delta Chat sacara manual
  • kontrol geter: pikeun bewara

Sedengkeun pikeun fitur anu henteu acan dilaksanakeun: Pesen HTML, Webxdc, enkripsi database, tampilan status sambungan, indikator pesen nembe dibaca, cleanup obrolan, jalan salaku alat primér pikeun nyambungkeun sekundér.

Disebutkeun yén bewara sistem mungkin, tapi aranjeunna meryogikeun pangguna pikeun nganonaktipkeun sare latar sareng aplikasi pikeun ngajalankeun di latar tukang. Kuring henteu acan nguji sacara metodik kumaha anu terakhir mangaruhan umur batre, tapi kesan anu munggaran kuring nyaéta yén éta henteu nyéépkeun batré pisan.

Ieu kudu disebutkeun yen Pamekar DeltaTouch parantos nyobian nyiptakeun deui fungsionalitas klien Delta Chat resmi dikembangkeun pikeun platform Android. Henteu sadayana fitur anu direncanakeun parantos dilaksanakeun, tapi fungsionalitas dasarna parantos sayogi pikeun dianggo.

Salaku conto, program éta ngamungkinkeun anjeun nyetél akun nganggo kode QR, nyeken undangan QR, impor / ékspor cadangan, damel sareng sababaraha akun, nyiptakeun grup, pin sareng arsip obrolan, milarian obrolan, panempo gambar anu diwangun sareng pamuter sora, ngirim talatah sora.

Sedengkeun pikeun téhnologi Delta Chat, eta ngidinan Anjeun pikeun dianggo ngaliwatan ampir sagala server mail nu ngarojong duanana SMTP jeung IMAP (Push-IMAP dipaké pikeun gancang nangtukeun datangna pesen anyar), tinimbang ngalaksanakeun server misah. Énkripsi cocog sareng OpenPGP sareng standar Autocrypt pikeun konfigurasi otomatis gampang jeung bursa konci tanpa pamakéan server konci (konci otomatis dikirimkeun dina pesen munggaran dikirim).

Delta Chat sagemblengna dikawasa ku pamaké tur teu kabeungkeut kana jasa terpusat. Henteu meryogikeun pendaptaran dina jasa énggal, anjeun tiasa nganggo email anu tos aya salaku identifier. Mun nu susuratan teu make Delta Chat, aranjeunna bisa maca suratna salaku surat normal.

Gelut ngalawan spam dilaksanakeun ku cara nyaring pesen ti pangguna anu teu dikenal (sacara standar, ngan ukur pesen ti pangguna buku alamat sareng anu pesen anu dikirim sateuacana ditampilkeun, kitu ogé balesan kana pesen sorangan).

Tungtungna, pikeun jalma anu resep diajar langkung seueur ngeunaan éta, aranjeunna kedah terang yén kode sumberna ditulis dina C ++ sareng disebarkeun dina lisénsi GPLv3.

DeltaTouch ngawangun sayogi diunduh dina diréktori OpenStore pikeun versi Ubuntu Touch dumasar kana Ubuntu 16.04 sareng 20.04.

Anjeun tiasa pariksa rinci ngeunaan peluncuran ieu dina link ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.