Staking on Evmos: step by step tutorial

Kumaha stake evmos step by step

Evmos staking ngamungkinkeun urang ilubiung dina komunitas sareng ngabantosan kaputusan ngeunaan masa depan jaringan. Potensi blockchain ieu ageung pisan, utamina kusabab ciri komunikasina antara sababaraha ranté. Upami anjeun hoyong ilubiung dina ranté ieu, anjeun dina tempat katuhu.

Evmos nyaéta a-kinerja tinggi, kacida scalable blockchain cocog sareng Ethereum. ranté ieu diwangun ngagunakeun Cosmos SDK sarta ngagunakeun bukti protokol stake. Blockchain ngamungkinkeun ngajalankeun Vanilla Ethereum salaku ranté aplikasi Cosmos. Ranté ieu ogé cocog sareng ékosistem Cosmos, ngajantenkeun éta jaringan anu poténsial ageung di pasar.

Kumaha Evmos staking jalan?

Staking Evmos mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ilubiung dina mékanisme verifikasi anu dianggo ku bukti protokol konsensus stake. Hiji métode anu ngamungkinkeun urang pikeun ménta ganjaran, mantuan ngajaga jaringan desentralisasi jeung sangkan méré konfirmasi transaksi. Kami henteu kedah janten validator pikeun ilubiung dina protokol ieu, sabab bakal merlukeun jumlah badag duit pikeun minuhan sarat.

Cara pangalusna pikeun ilubiung nyaéta ngaliwatan staking pool dikelola ku validator a. Ku cara ieu urang tiasa ngawakilan token urang, token disimpen dina dompét urang, sanaos tetep dikonci, bari urang staking. Validator tanggung jawab pikeun ngesahkeun transaksi di blok sareng mangrupikeun tim téknis anu ngawas sareng ningkatkeun parangkat lunak Evmos.. Tim ieu incentivized tetep online ku earning komisi pikeun stake urang.

kumaha evmos staking jalan

Pamaké daék stake token EVMOS maranéhna bakal earn interest sapopoé sarta ngajaga jaringan aman. token staked teu bisa ditransfer atawa dipaké dina aplikasi desentralisasi sejen. Platform ngamungkinkeun urang pikeun milih validator ka saha urang badé utusan token urang. Kadé milih validator nu boga reputasi alus jeung nyingkahan karugian alatan pinalti.

Validator anu keur offline keur lila atawa kalakuan jahat bisa narima hukuman, ngabalukarkeun karugian di stake kami. Ganjaran ieu henteu diala sacara otomatis, urang kedah ngaku sacara manual sareng tambahkeun kana patok upami urang hoyong. Upami urang hoyong ngabatalkeun staking urang kedah ngantosan periode unlinking 21 dinten dimana urang moal nampi ganjaran.

Ekosistem Evmos ngamungkinkeun urang pikeun stake jumlah EVMOS, jadi teu perlu boga jumlah badag.

Kumaha nyetél akun dompét pikeun staking?

Pikeun stake Evmos éta sasaena ngagunakeun Metamask atanapi Keplr dompét. 2 dompét ieu loba dipaké di pasar cryptocurrency sarta dina web 3. Metamask nyaeta salah sahiji dompét pang populerna di ékosistem kalawan sababaraha fitur sarta ngarojong belasan blockchains. Kusabab kasaluyuan jaringan ieu sareng Ethereum, dompét ieu tiasa janten kaputusan anu pas pikeun ngalebetkeun ékosistem ieu.

Nyetél akun dina Metamask tiasa pajeulit pikeun pangguna pamula, janten Artikel ieu Urang nampilkeun léngkah pikeun ngahontal éta. Keplr, di sisi anu sanésna, mangrupikeun dompét non-custodial anu ngamungkinkeun para pangguna berinteraksi sareng aplikasi dina blockchain.. Dompét ieu langkung ngora tibatan Metamask sahingga gaduh sajumlah pangguna anu langkung alit

Sanajan kitu, dompét boga fungsi metot sarta bisa jadi saingan jelas popularitas hébat Metamask. Klién Evmos ngadukung Cosmos gRPC (dipaké ku Keplr) sareng Ethereum JSON-RPC (dipaké ku Metamask), nyieun duanana dompét cocog. Keplr presents a disadvantage hébat kalawan Metamask, saprak Dompét ieu henteu ngatur aset NFT. Tapi, cara panggampangna pikeun stake Evmos nyaéta ngaliwatan dompet Keplr.

Hayu urang tingali kumaha urang tiasa nyetél akun Keplr:

Aksés ka situs resmi Keplr

ti ramatloka Keplr urang tiasa ngaunduh aplikasi Android atanapi ekstensi browser. Ekstensina sayogi pikeun Google Chrome, Firefox sareng Microsoft Edge.

Jieun dompét anyar

Dina ahir pamasangan, urang neruskeun ngalakukeun klik dina extension sareng urang pencét "Jieun dompét anyar”, ieu mangrupikeun pilihan pikeun nyiptakeun akun énggal. Dina kaca hareup urang kudu milih antara 3 pilihan: Jieun frasa cikal anyar, Impor frasa pamulihan sareng asup nganggo akun Google. Pilihan anu paling disarankeun nyaéta nyiptakeun frasa siki énggal, janten urang pencét "Jieun frase recovery anyar".

frasa siki

Urang bakal ningali ayeuna frase recovery nu urang kudu nyalin kana agenda atawa notebook sarta tetep dina tempat anu aman. Henteu disarankeun pikeun nyimpen frasa siki sacara digital pikeun ngajagi diri tina peretasan. Frase ieu bakal ngidinan urang cageur dompet urang iraha wae urang butuh eta.

Léngkah anu terakhir

Dina kaca salajengna urang kedah pariksa frase siki ku cara nuliskeun rupa posisi tina 12 kecap di jerona. Teras we tiasa napelkeun ngaran kana dompét jeung kecap akses nu ngandung uppercase, aksara leutik, angka jeung karakter husus. Kami ayeuna siap ngagunakeun dompét ieu dina staking Evmos.

Kumaha urang tiasa gampang stake Evmos?

staking evmos basajan

Sanggeus sanggeus dipasang dompét jeung ngonpigurasi akun, urang kudu mindahkeun dana ti bursa atanapi dompét séjén. Hayu urang tingali dina léngkah-léngkah saderhana kumaha urang tiasa stake Evmos:

Keplr Dashboard

Kami aksés ka Keplr Dashboard sareng urang sambungkeun dompét anu nembé diciptakeun pikeun ngaksés sadaya fitur. Dina ménu luhur urang pilih "Staking"jeung pilih dina sidebar"rante”. Di dieu urang bakal ningali rupa-rupa ranté pikeun stake, urang pilih Evmos.

Pilih validator

Ku mencét Evmos, urang tiasa milih validator dimana urang badé utusan token. Kami milarian validator DragonStake sarta kami pencét luhureun eta. Saatos ngaklik éta, jandela bakal muncul dimana urang kedah pencét "Utusan". Urang asupkeun jumlah utusan jeung pencét "Delegasi" deui. Urang approve urus dina dompét jeung urang bisa ningali stake urang dina dasbor.

Ngatur staking

Sakali kami utusan token kami, ganjaran bakal mimiti dihasilkeun sarta ngumpulkeun otomatis. Salami dompét urang disambungkeun ka dasbor Keplr, urang tiasa kalayan gampang ngatur ganjaran.

Ngeunaan DragonStake

dragonstaking sarta staking

DragonStake mangrupikeun validator anu hadir saprak 2017 dina jaringan utama pasar crypto. Pausahaan ieu komitmen kana governance sahiji jaringan eta ngarojong, aktip ilubiung dina voting jeung encouraging konsumén na pikeun ilubiung. Tim museurkeun kana staking non-custodial on Cosmos, Polkadot, antara séjén, jadi pamaké na ngajaga kadali aset maranéhanana.

Sareng éta sadayana kanggo dinten ayeuna, wartosan kuring dina koméntar pendapat anjeun ngeunaan Evmos blockchain.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.