Linux 6.0-rc7 ningkat sareng Kandidat Kaluaran kadalapan henteu deui diperkirakeun

Linux 6.0-rc7

Saminggu ka tukang, Linus Torvalds janten modis sareng nganggo topi. Taya, ngan bercanda, Torvalds pernah Talks About fashion, tapi enya cenahna yén anjeunna parantos ngagem topi optimis pikeun mikir yén minggu ieu hal-hal bakal dibenerkeun sareng moal aya Calon Pelepasan kadalapan pikeun versi kernel anu ayeuna dina pangwangunan. Sareng sigana anjeunna untung: sababaraha jam ka pengker Anjeunna geus dibuka Linux 6.0-rc7 jeung sigana nu sagalana geus normal deui.

Linux 6.0-rc7 enya éta leuwih leuwih badag batan rata, tapi keur saeutik pisan. Janten, hayu urang sambel kana kai, sakumaha saur Torvalds nyalira, sareng mugia sadayana lancar dina tujuh dinten ka hareup supados dinten Minggu urang bakal ngobrol ngeunaan sékrési versi stabil. Tangtu, lamun wangunan sepi robah dina saminggu, hal anu sarua bisa lumangsung deui, merlukeun rc8 nu ditangtayungan pikeun troublesome ngawangun.

Linux 6.0 diperkirakeun Minggu payun

Sumuhun, meureun éta marginally leuwih luhur ti rata sajarah pikeun titik ieu dina siklus release, tapi éta pasti moal outlier, sarta sigana geulis normal. Nu alus, sarta ngajadikeun kuring pikir release final bakal lumangsung katuhu dina jadwal sabtu minggu hareup, iwal
pikeun kajadian anu teu disangka-sangka. sambel kana kai

Ku jalan kitu, rc7 oge (Jigana) kahiji kalina urang geus kungsi ngawangun bersih nu urang geus kungsi 'ngadamel allmodconfig' ngawangun kalawan euweuh warnings clang, saprak patch pikeun masalah ukuran pigura dina kode geus dihijikeun. saprak tampilan amd Ukuran tumpukan masih cukup badag (jeung kode nu teu persis geulis), tapi ayeuna handap tingkat kami nyatet.

Kalayan skenario ieu, Linux 6.0 diperkirakeun sumping Minggu payun 2 Oktober, dina tanggal 9 lamun aya kajadian aneh nu kudu direngsekeun. Nalika waktuna sumping, pangguna Ubuntu anu hoyong masang éta kedah ngalakukeunana nyalira. Ubuntu 22.04 nganggo Linux 5.15, sareng 22.10 bakal nganggo 5.19.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.