pablinux

Pecinta sacara praktis naon waé jinis téknologi sareng pangguna sadaya jinis sistem operasi. Sapertos seueur, kuring ngamimitian sareng Windows, tapi kuring henteu kantos resep pisan. Mimiti kuring nganggo Ubuntu di 2006 sareng ti saprak éta kuring teras-terasan ngagaduhan sahenteuna hiji komputer anu ngajalankeun sistem operasi Canonical. Abdi émut pisan nalika kuring masang Ubuntu Netbook Edition dina laptop 10.1 inci sareng ogé resep Ubuntu MATE dina Raspberry Pi kuring, dimana kuring ogé nyobian sistem anu sanés sapertos Manjaro ARM. Ayeuna, komputer utama kuring parantos dipasang Kubuntu, anu, numutkeun kuring, ngagabungkeun anu pangsaéna tina KDE sareng anu pangsaéna basa Ubuntu dina sistem operasi anu sami.

Pablinux parantos nyerat 1438 tulisan ti Pébruari 2019