Plasma 5.27.10 terus ngagosok versi panganyarna tina KDE 5 sateuacan KDE 6 Mega-Release

plasma 5.27.10

Kalayan naon anu aya di cakrawala, sigana moal seueur anu kabetot dina tulisan sapertos kieu, tapi biasana urang nutupan sadaya sékrési versi panganyarna tina desktop KDE sareng sababaraha jam ka pengker sayogi sayogi plasma 5.27.10. Ieu mangrupikeun pembaruan pangropéa kasapuluh tina vérsi pangénggalna pikeun nyangking 5 ka payun, sareng masih aya sahenteuna hiji deui anu bakal datang sateuacan anu aranjeunna sebut salaku KDE 6 Mega-Release.

Malah kuring rada reuwas, tapi kusabab kuring henteu merhatikeun deui. Saterusna, weekends teu mawa kami loba informasi ngeunaan bug dibereskeun dina Plasma 5.27.10, Kuring ngabayangkeun sabab Lolobana patches tipe ieu bug tina sababaraha pentingna nu Nate Graham euweuh informs kami ngeunaan. Dina total, Plasma 5.27.10 geus diwanohkeun 96 parobahan, nu daptar anjeun geus sadia di link ieu.

Sababaraha fitur anyar tina Plasma 5.27.10

Tanpa ningali daptar lengkep parobihan, urang tiasa ngajamin yén diantara sorotan urang gaduh koreksi bug anu tiasa nyababkeun posisi ikon desktop henteu émut kalayan leres, khususna upami sistem ngagaduhan sababaraha layar anu disambungkeun sareng anu sanés ti anu sanés. bug anu tiasa nyababkeun Warna Peuting transisi ka modeu wengi dina waktos anu teu pantes nalika nganggo kombinasi setélan anu tangtu. Salajengna, kontrol kacaangan ayeuna tiasa dianggo dina sistem FreeBSD, sabab KDE henteu ngan ukur sayogi dina Linux (ngan tanyakeun aplikasi anjeun), sareng browser wéb anu anjeun pikahoyong ayeuna dipaluruh langkung dipercaya.

Plasma 5.27 mangrupikeun sékrési LTS. Nu dileupaskeun kamari ayeuna sayogi, tapi ngan dina bentuk kode atawa dina distribusi kawas KDE neon. Dina minggu anu bakal datang bakal ngahontal distribusi Linux anu béda-béda anu nganggo versi desktop KDE panganyarna, diantarana Rolling Releases bakal langkung maju.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.