Pling Store sareng OCS-URL: 2 aplikasi pikeun ngaropea Linux sareng seueur deui

Pling Store sareng OCS-URL: 2 aplikasi pikeun ngaropea Linux sareng seueur deui

Pling Store sareng OCS-URL: 2 aplikasi pikeun ngaropea Linux sareng seueur deui

Salaku urang geus katempo didieu di Ubunlog unggal Jumaah, ku milu kana adat perayaan online #DeskFridays, Duanana Potret layar Distribusi urang sareng anu sanésna biasana nunjukkeun yén sistem operasi anu dianggo urang gaduh kustomisasi anu saé sareng keuna anu biasana rupa-rupa ku Wallpaper anu dianggo sareng susunan unsur antarmuka grafisna. Tapi, ogé, pikeun pakét téma visual dilaksanakeun boh pikeun antarmuka grafis sareng pikeun ikon sareng kursor.

Sareng sanaos leres yén seueur pakét ieu tiasa didapet ngalangkungan bungkusan anu kalebet dina repositori unggal Distribusi GNU/Linux, aya pisan toko software online quirky disebut Pling dedicated ka dinya. Ku alatan éta, éta ngahimpun hiji compendium alus di antarana; jeung sajaba website, eta ngawengku 2 aktip, hiji keur desktop jeung hiji salaku plugin web, disebutna "Toko Pling sareng OCS-URL".

Mint-Y

Tapi, saméméh dimimitian pos ieu ngeunaan toko software Pling jeung aplikasi "Pling Store sarta OCS-URL"., kami nyarankeun Anjeun ngajajah a pos patali saméméhna Kalayan topik personalisasi, dina ahir maca ieu:

Mint-Y
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaropea Ubuntu anjeun: 5 cara pikeun milari téma, ikon sareng plugins pikeun desktop anjeun

Toko Perangkat Lunak Pling: Toko Pling sareng OCS-URL pikeun ngaluyukeun sareng masang aplikasi

Toko Perangkat Lunak Pling: Toko Pling sareng OCS-URL pikeun ngaluyukeun sareng masang aplikasi

Naon situs wéb Pling, sareng aplikasi Pling Store sareng OCS-URL na?

Numutkeun ka dirina nyalira Situs web Pling, proyék ieu digambarkeun saperti kieu:

Situs wéb Pling.com sareng proyék téknologi mangrupikeun bagian tina portal wéb sareng proyék téknologi anu disebut Opendesktop.org. Langkung tepatna, éta mangrupikeun bagian Toko, dimana panyipta tiasa nyebarkeun produk sareng kontén gratisna sareng nampi santunan sakedik unggal waktos aranjeunna ngaunduh produk atanapi ningali média, anu dugi ka jumlah sumbangan anu sayogi pikeun tiap bagian.

Sareng upami anjeun hoyong terang naon proyék Opendesktop.org, sami sareng:

Salah sahiji situs wéb panggedéna pikeun parangkat lunak gratis sareng komunitas kontén. Kusabab tujuan utamina nyaéta promosi sareng kamajuan parangkat lunak sareng eusi gratis sareng kabuka. Sareng ukuranana ageung kusabab kanyataan yén éta tiasa dianggo salaku portal wéb anu ngahijikeun situs-situs sanés sapertos Pling.com, Appimagehub.com, Opencode.net sareng seueur anu sanésna.

Toko Pling

Toko Pling

Toko Pling Éta mangrupikeun aplikasi desktop, nyaéta a panganteur pamaké grafis lokal tina Pling.org Online Software Store. Ku alatan éta, tanpa muka browser wéb urang tiasa gaduh aksés ka sadaya eusina, boh ngan ukur ngaunduh sareng masangna langsung (aplikasi, kaulinan, téma visual, téma ikon sareng téma kursor). Pikeun ngundeur tur masang anjeun bisa langsung ngakses handap link sareng nganggo pamasangna dina format ieu: AppImage.

OCS-URL

OCS-URL

OCS-URL Éta mangrupikeun aplikasi desktop anu tiasa dianggo sapertos jenis web plugin, kumargi diintegrasikeun kana panyungsi wéb, ku cara ngagampangkeun pamasangan eusi anu ditawarkeunana. Luhureun sadaya, éta téma visual, téma ikon sareng téma kursor. Pikeun ngundeur tur masang anjeun bisa langsung ngakses handap link tur ngagunakeun installers maranéhanana dina format di handap ieu: *.tar.xz, *.rpm jeung *.deb.

Seni Nyaluyukeun GNU/Linux: Ngagunakeun Conkys dina Desktop
Tulisan anu aya hubunganana:
Seni Nyaluyukeun GNU/Linux: Ngagunakeun Conkys dina Desktop

Ringkesan 2023 - 2024

Resumen

Kasimpulanana, boh situs wéb Pling Software Store sareng 2 aplikasi anu mangpaat "Toko Pling sareng OCS-URL" Aranjeunna sumberdaya hébat ngagunakeun, duanana nalika ngagentos sareng ngaropea GNU/Linux Distros kami sakumaha lamun datang ka meunang tur masang aplikasi tur kaulinan, saeutik dipikawanoh tur jarang dipaké. Atanapi anu sanésna henteu kapendak dina format idéal (cocog / asli) pikeun sistem operasi gratis sareng kabuka dumasar kana Linux.

Tungtungna, inget babagi informasi mangpaat ieu ka batur, kitu ogé didatangan awal urang «website"dina basa Spanyol. Atawa, dina basa sejen (ngan ku nambahkeun 2 hurup ka tungtung URL urang ayeuna, contona: ar, de, en, fr, ja, pt jeung ru, diantara loba batur) pikeun neuleuman leuwih eusi ayeuna. Sareng ogé, anjeun tiasa ngiringan saluran resmi kami telegram pikeun ngajalajah langkung seueur warta, tutorial sareng apdet Linux. Kulon kumpulan, Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal topik dinten ieu.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.