Tim redaksi

Ubunlog mangrupikeun proyék anu didédikasikeun pikeun nyebarkeun sareng ngawartosan ngeunaan berita utama, tutorial, trik sareng parangkat lunak anu tiasa urang anggo ku sebaran Ubuntu, dina naon waé rasa na, nyaéta desktops sareng distribusi anu diturunkeun tina Ubuntu sapertos Linux Mint.

Salaku bagian tina komitmen urang kana dunya Linux sareng Parangkat Lunak Gratis, Ubunlog parantos janten pasangan ti openexpo (2017 sareng 2018) sareng Gratis 2018 dua Kajadian anu paling penting dina sektor di Spanyol.

Tim éditor Ubunlog diwangun ku sakumpulan ahli dina Ubuntu, Linux, jaringan sareng parangkat lunak gratis. Upami anjeun ogé hoyong janten bagian tina tim, anjeun tiasa kirimkeun kami formulir ieu pikeun janten éditor.

[no_touch]

Éditor

  • Darkcrit

    Gairah ngeunaan téknologi anyar, gamer sareng linuxero dina haté daék ngadukung ku naon waé anu kuring mampu. Pangguna Ubuntu ti saprak 2009 (karmic koala), ieu mangrupikeun sebaran Linux munggaran anu kuring pendakan sareng anu kuring ngalakukeun perjalanan anu saé kana dunya sumber terbuka. Kalayan Ubuntu kuring parantos diajar seueur sareng éta mangrupikeun salah sahiji dasar pikeun milih karep kuring kana dunya pamekaran parangkat lunak.

  • pablinux

    Pecinta sacara praktis naon waé jinis téknologi sareng pangguna sadaya jinis sistem operasi. Sapertos seueur, kuring ngamimitian sareng Windows, tapi kuring henteu kantos resep pisan. Mimiti kuring nganggo Ubuntu di 2006 sareng ti saprak éta kuring teras-terasan ngagaduhan sahenteuna hiji komputer anu ngajalankeun sistem operasi Canonical. Abdi émut pisan nalika kuring masang Ubuntu Netbook Edition dina laptop 10.1 inci sareng ogé resep Ubuntu MATE dina Raspberry Pi kuring, dimana kuring ogé nyobian sistem anu sanés sapertos Manjaro ARM. Ayeuna, komputer utama kuring parantos dipasang Kubuntu, anu, numutkeun kuring, ngagabungkeun anu pangsaéna tina KDE sareng anu pangsaéna basa Ubuntu dina sistem operasi anu sami.

  • Joseph Albert

    Ayeuna, kuring Insinyur Komputer umurna ampir 50 taun, anu salian ti profésional kalayan sertifikasi internasional dina Sistem Operasi Linux, kuring ogé damel salaku panulis eusi online pikeun sababaraha situs wéb tina sababaraha téknologi. Sarta saprak kuring masih ngora, Kuring geus dipikacinta sagalana nu patali jeung Élmu sarta Téknologi, utamana sagalana nu aya hubungan langsung jeung komputer sarta Sistem Operasi maranéhanana. Ku alatan éta, nepi ka kiwari kuring geus akumulasi leuwih ti 25 taun pangalaman ngagunakeun MS Windows sarta leuwih ti 15 taun ngagunakeun GNU / Linux Ubuntu Distribusi, sarta sagalana patali jeung Free Software sarta Open Source. Kanggo sadayana ieu sareng seueur deui, dinten ayeuna, kuring nyerat kalayan gairah sareng profesionalisme dina Blog DesdeLinux (2016) sareng di dieu di Ubunlog (2022), warta anu pas sareng pikaresepeun ogé pituduh sareng tutorial anu praktis sareng mangpaat.

  • Diego Jérman Gonzalez

    Kuring lahir di Kota Otonom Buenos Aires di 1971. Kuring ngajar sorangan elmu komputer jeung Commodore 64 jeung Linux Ubuntu jeung instalasi gagal tina Debian tanpa boga pamanggih naon anu kuring lakukeun atawa disk instalasi Windows. Di Google kuring mendakan Ubuntu sareng éta tempat hubungan urang dimimitian. Abdi mangrupikeun panyipta kontén ngeunaan topik téknologi, intelijen buatan, wirausaha sareng produktivitas pribadi. Salaku jalma anu cacad visual, kuring hususna resep kumaha Linux sareng parangkat lunak gratis tiasa ngabantosan ngatasi watesan. Dina 2013 kuring nyerat buku anu disebut "Ti Windows XP ka Ubuntu 13.10 Saucy Salamander", kuring mangrupikeun kontributor pikeun majalah Linux + DVD sareng ngédit blog kuring sorangan anu disebut Planeta Diego.

  • Isaac

    Gairah ngeunaan téknologi, khususna éléktronika, * sistem operasi nix, sareng arsitéktur komputer. Profesor sysadmins Linux, supercomputing sareng arsitektur komputer. Blogger sareng panulis énsiklopédi mikroprosesor Bitman's World. Sajaba ti éta, kuring ogé museurkeun Hacking, Android, programming, jsb.

Tilas éditor

  • Damien A.

    Fond program sareng parangkat lunak. Kuring ngamimitian nguji Ubuntu deui taun 2004 (Warty Warthog), masang kana komputer anu kuring solder sareng dipasang dina dasar kai. Saprak harita sareng saatos nyobaan panyebaran Gnu / Linux anu béda (Fedora, Debian sareng Suse) salami kuring janten mahasiswa program, kuring cicing sareng Ubuntu pikeun dianggo sapopoé, khususna pikeun kesederhanaan na. Fitur anu kuring sering nyorot nalika aya anu naroskeun distribusi naon anu kedah dianggo pikeun ngamimitian di dunya Gnu / Linux? Sanaos ieu ngan ukur pendapat pribadi ...

  • Joaquin Garcia

    Sejarawan sareng élmuwan komputer. Tujuanana kuring ayeuna nyaéta badé ngahijikeun dua dunya ieu ti saprak kuring hirup. Abdi bogoh ka dunya GNU / Linux, sareng Ubuntu khususna. Abdi resep nyobian distribusi anu sanés anu dumasar kana sistem operasi anu hébat ieu, janten kuring kabuka pikeun patalékan anu anjeun badé naroskeun ka kuring.

  • Fransisco J.

    Peminat parangkat lunak gratis sareng sumber terbuka, sok henteu kedah némpél pisan. Kuring henteu nganggo komputer anu sistem operasi na sanés Linux sareng anu lingkungan desktop na sanés KDE salami sababaraha taun, sanaos kuring tetep ningali kana alternatip anu sanés. Anjeun tiasa ngahubungi kuring ku ngirim email ka fco.ubunlog (at) gmail.com

  • Michael Perez

    Mahasiswa Téknik Komputer di Universitas Kapuloan Balearic, kakasih Software Gratis sacara umum sareng Ubuntu khususna. Kuring parantos lami ngagunakeun sistem operasi ieu, dugi ka kuring ngagunakeunana dina poé ka poé boh diajar sareng gaduh momen luang.

  • Willy klew

    Insinyur Komputer, kuring mangrupikeun kipas tina Linux, program, jaringan sareng naon waé anu aya hubunganana sareng téknologi anyar. Pangguna Linux ti saprak 1997. Oh, sareng Ubuntu anu gering total (henteu hoyong cageur), anu ngarepkeun ngajarkeun anjeun sadayana ngeunaan sistem operasi ieu.