Ubuntu Touch dumasar kana 20.04 tungtungna sumping ka PineTab asli

PineTab sareng Ubuntu Touch OTA-3 dumasar kana Focal Fossa

Sapanjang minggu ieu OTA-3 tina Ubuntu Toél dumasar kana Ubuntu 20.04. Sanggeus raising basa ka Fossa fokus Panomeranana dibalikan deui, ku kituna ngan kedah disebat "OTA-3". Lamun waktuna datang urang bakal nyebarkeun artikel (kami geus rengse eta) kalayan fitur anyar anu kalebet dina versi ieu, tapi di dieu kami mawa warta anu saé pikeun anu sabar sareng ngajaga PineTab asli sanaos sigana parantos ditinggalkeun.

Abdi henteu tiasa. Kuring ngaleungitkeun éta sareng, jujur, kuring henteu émut iraha. Dina sagala média ngaliwatan nu rojongan atawa informasi ieu dipénta ngeunaan naon anu bakal kajadian ka pinetab Dina aslina, réspon ditampi sapertos "teu cekap dijual" atanapi inpormasi dibaca ngeunaan sistem operasi anu ninggalkeun dukungan. Kalayan éta, kalayan Xenial TELEports.

Ubuntu Touch OTA-3 datang ka alat PINE64

Tapi hal bisa robah pisan geura-giru. Abdi moal tiasa ngalaporkeun dugi ka mana éta ngalakukeun ieu kusabab kuring henteu gaduh deui, tapi UBports parantos nambihan sadaya alat PINE64 kana daptar alat anu cocog, khususna PinePhone, PinePhone Pro, PineTab sareng PineTab2. Dina sagala hal kaasup tag "béta"., tapi béta téh leuwih ti nanaon. Nyatana, kuring ngagaduhan PineTab langkung ti dua taun sareng kuring henteu émut kantos aya dina saluran anu stabil; Kuring sok di Dev.

Pamasangan kedah dilakukeun ku ngarékam, ngalakukeun "flash", anu ngaduruk gambar dina kartu SD atanapi hard drive. Gambar sadia di link ieu, sarta masang eta dina mémori internal anjeun kedah ngalakukeun naon anu dipedar dina artikel ieu dina Luncat Girang: gambar dirékam Luncat Girang Dina SD, SD diselapkeun kana alat sareng boot disambungkeun ka komputer. PC bakal ngakuan eta tur ngidinan sagala gambar cocog dipasang.

Henteu écés sabaraha jauh fungsionalitas bakal angkat saatos pembaruan. Kalawan saeutik tuah kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngagunakeun Libertine (aplikasi gudang kalayan panganteur grafis). Upami kitu, meureun kuring buru-buru ngaleungitkeun milik kuring ...


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.