UnityX Rolling, ISO pikeun ningali sagala rupa anu anyar anu aranjeunna tambihan kana Unity 10

UnityX Rolling

Lila pisan saprak sababaraha proyék muncul anu dihaja janten rasa resmi kulawarga Ubuntu. Salah sahiji anu terakhir di kirimkeun aplikasi anjeun Éta Ubuntu Unity, kalayan naon anu seueur urang ngarepkeun yén kami bakal ngagaduhan lingkungan grafis Canonical anu teu terhenti ku berita anu dileupaskeun unggal genep bulan. Nya, sigana éta moal sami-sami, atanapi kitu urang ngartos saatos nyobian UnityX Rolling. Tapi ieu naon?

Tanpa inpormasi lengkep tibatan tweet anu anjeun gaduh di handap, dina waktos ayeuna urang tiasa ngaduga sareng ngabandingkeun éta sareng GNOME OS. Sanaos kalebet "OS", sanés sistem operasi anu biasa, tapi gambar dimana urang tiasa nguji sadaya fitur énggal anu ditambihan ka GNOME. UnityX dumasarkeun kana Ubuntu, sareng nalika urang ngamimitian ISO urang tiasa ningali nami sistem operasi, janten urang sigana bakal nyanghareupan ka hareup Ubuntu Talagasari.

UnityX Rolling bakal teras diénggalan

ISO rolling anyar parantos dileupaskeun ku UnityX (anu bakal teras-terasan nampi parobihan anu pangénggalna), dumasar kana Ubuntu, sareng tiasa dipendakan di https://drive.google.com/drive/folders. Hanjakalna server unionx.org turun ayeuna sareng kami parantos ngalaporkeun masalahna ka @fosshostorg

Sareng naon anu urang tingali saatos urang ngamimitian ISO? Leres, sistem anu basisna Ubuntu, sareng wallpaper Hirsute Hippo. Conky ogé katingali, sareng dina palang luhur kami ningali naon anu janten baki sistem di tengah, inpormasi panggunaan di belah katuhu sareng panel di kénca pikeun ningali aplikasi kabuka, laci peluncur / aplikasi, menu sési, sareng aplikasi payun.

Pikeun naon waé anu sanésna, sadayana siga anu anéh pisan pikeun kuring. Sahenteuna dina mesin virtual GNOME Box, peluncur henteu némbongan nalika kuring nempatkeun beurit di ujungna, anu kuring moal ngritik sabab kuring henteu yakin kumaha jalanna tapi sigana éta mangrupakeun ide anu saé. Éta ogé ngajantenkeun kuring anéh ningali volume sareng konéksi (baki atanapi sistem tray) di tengah, tapi urang kedah émut yén urang nyanghareupan ISO tina hal "dina konstruksi".

Pas urang ngamimitian, urang tingali jandela anu ngajelaskeun sababaraha jalan pintas pikeun miceun launcher aplikasi (Alt + A), aplikasi kabuka (Alt + W), kaluar langsung (Alt + X) sareng setélan sora (Alt + S)

Dina konstruksi ... teraskeun

Di momen, ieu ngan hiji ISO anu bakal diénggalan kalayan sadayana berita yén aranjeunna nambihan. Upami anjeun hoyong nyobian, éta tiasa didownload tina link ieu. Urang bakal ningali dimana tungtungna, tapi kuring henteu terang naha purity Unity bakal masihan payun pikeun UnityX Rolling sareng masa depan desktop.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   EnriqueM cenahna

    Jigana hal anu pangsaéna anu aranjeunna tiasa lakukeun ku persatuan nyaéta Polandia ngahiji 8 sareng yén aranjeunna ngan ukur ngalaksanakeun sagalana ka qt. Ieu mangrupakeun limbah énergi