Lubuntu 22.10 teka karo LXQt 1.1.0 lan Linux 5.19

Ubuntu 22.04

sawetara wektu kepungkur, iku mung dadi resmi peluncuran saka Ubuntu 22.10 Kinetik Kudu. Ing versi sadurunge, tim pangembang sing mimpin proyek iki rada konservatif lan tetep nganggo LXQt 0.17.0, mula Kudu dadi sing pertama nggawa versi 1.0 menyang rasa resmi Ubuntu iki. Sanajan kasunyatane sawetara wulan kepungkur dheweke ngeculake repositori Backports kaya KDE kanggo sing pengin nginstal paket sing luwih anyar.

Lubuntu 22.10 teka karo LXQt 1.1.0 minangka lingkungan grafis, lan uga kalebu versi anyar saka paket liyane. Kinetik Kudu minangka release siklus normal, yaiku, sing didhukung suwene 9 sasi. Mulane, proyek kasebut luwih dhisik tinimbang paket kasebut lan menehi saran supaya sampeyan nganyarke menyang Lubuntu 23.04 nalika dirilis. Dheweke uga ujar manawa 22.10 mung bakal nampa patch keamanan lan nganyari utama liyane, lan wiwit saiki dheweke bakal fokus ngembangake apa sing bakal diluncurake nem wulan wiwit saiki.

Lubuntu 22.04 Sorotan Kinetik Kudu

  • Didhukung suwene 9 wulan, nganti Juli 2023.
  • Linux 5.19.
  • LXQt 1.1.0.
  • Qt 5.15.6.
  • Calamares 3.3 Alpha 2, sing dianggep minangka pilihan sing paling apik sanajan ana ing alpha. Iki mbokmenawa ana hubungane karo bug ing media instalasi sing nyebabake lambang instal katon kaping pindho yen sampeyan nggoleki saka peluncur aplikasi.
  • Firefox 106, lan padha njupuk kesempatan kanggo ngelingake yen dheweke bakal nggunakake versi snap.
  • Kantor Gratis 7.4.2.
  • VLC 3.0.17.
  • Featherpad 1.3.0.
  • Nggoleki 5.25.5. Kanggo sing ora ngerti, iku pusat piranti lunak KDE sing digunakake dening sistem operasi kayata Kubuntu utawa KDE neon.

Lubuntu 22.10 Kinetic Kudu wis kasedhiya kanggo jam ing cdimage Ubuntu, nanging release ora diterbitake nganti sawetara menit kepungkur. Nang kasus opo ae, peluncuran kasebut resmi. Gambar anyar saiki bisa diundhuh saka server Canonical sing kasebut ing ndhuwur utawa saka situs web resmi proyek, luwih khusus. lubuntu.me.

Unduh:


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.