Даркризт

Страствен за новите технологии, гејмер и линуксеро во срцето подготвени да поддржат каде што може. Корисник на Убунту од 2009 година (кармичка коала), ова е првата дистрибуција на Линукс што ја запознав и со која направив прекрасно патување во светот на отворен извор. Со Ubuntu научив многу и тоа беше една од основите да ја изберам својата страст кон светот на развојот на софтвер.