3 téma elegan pikeun Ubuntu kami

arc Téma

Personalisasi mangrupikeun hal anu penting pikeun seueur. Salaku tambahan, aya sajumlah ageung pangguna anu langkung resep tiasa ngaropea distribusina atanapi Ubuntu sareng nganggo fungsi dasar sapertos nonton YouTube, nyerat dina LibreOffice atanapi ngadangukeun musik tibatan program atanapi gaduh kernel pangsaéna di dunya. Pikeun jinis jalma ieu, kuring ngagaduhan kabébasan milih tilu téma elegan anu tiasa urang pasang dina touch terminal sareng nerapkeunana kana setélan biasana urang.

Ieu tilu téma anu elegan nyaéta Kuring parantos milih pikeun cita rasa kuring jeung popularitas, sanajan, tangtosna, teu hartosna yén kriteria kuring kudu jadi milik anjeun. Sabalikna, beuki rupa-rupa pamadegan, leuwih hadé. Jadi ngarasa Luncat ka mairan naon pikir anjeun. Sanaos leres yén komunitas nyarioskeun lami pisan: mimitina, téma ieu kedah dipasang via repositori pihak katilu, tapi sawaréh ayeuna sayogi dina resmi Ubuntu.

Téma Numix

Ikon Numix

Kami parantos ngabahas topik ieu sababaraha kali. bisa dipasang dina GNOME, Unity, Openbox, Phanteom sareng Xfce atanapi naon anu sami, urang tiasa nganggo Téma Numix sareng ampir sadaya rasa Ubuntu. Éta ngagunakeun perpustakaan GTK, janten, mimitina, urang moal tiasa masang éta dina Kubuntu. Pikeun masang éta, kami bakal nyerat ieu di terminal:

sudo apt install numix-gtk-theme numix-icon-theme-circle pocillo-icon-theme

Dua bungkusan anu munggaran ti numix, anu kadua pikeun versi sirkular na. Pocillo nyaéta téma ikon anu biasana asalna maén.

Desain Bahan Kertas

Desain Bahan Kertas

Sakumaha namina nunjukkeun, Desain Bahan Kertas diideuan ku Desain Bahan Google sareng Android, téma anu paling dipikaresep ku masarakat sareng anu adaptasi pikeun Ubuntu pikaresepeun. Ogé, téma stylish ieu cocog sareng ampir sadaya rasa Ubuntu ogé sareng Kayu manis sareng Mint Linux. Upami anjeun resep pamasangan éta:

sudo add-apt-repository ppa:snwh/pulp
sudo apt update
sudo apt install paper-gtk-theme
sudo apt install paper-icon-theme

NOTA: Téma ieu teu cocog sareng versi sanggeus Groovy Gorila (20.10).

arc Téma

Téma elegan ieu (header screenshot) ngingetkeun kuring seueur Windows 10, sanaos bédana sareng tanpa virus. Éta pikaresepeun sareng éndah, ku kituna kuring kalebet kana daptar ieu. Salaku tambahan, ikonna henteu saderhana pisan atanapi warni pisan sapertos dina téma anu sanés. Beda jeung nu baheula, Arc Theme cocog sareng MATE sareng sesa rasa sareng desktop anu aya dina Ubuntu. Pikeun masang éta, kami bakal nyerat ieu di terminal:

sudo apt install arc-theme

Upami urang ogé hoyong nganggo ikon na, urang kedah ngaunduhana link ieu tur masang aranjeunna sakumaha urang ngajelaskeun dina ieu tautan séjén.

Kacindekan kana téma anggun

Kustomisasi dina Ubuntu kacida luhurna, kustomisasi anu tiasa urang pilih sakumaha anu ku kuring dilakukeun dina tulisan ieu. Sakumaha anu anjeun tingali, tilu téma anu elegan ieu éndah, tapi éta henteu cocog pikeun rasa anjeun, kuring ngantepkeun éta kana pilihan anjeun, tapi upami anjeun hoyong téma elegan anu ngamutahirkeun diri, téma ieu mangrupikeun pilihan anu saé, naha anjeun henteu nyangka. ?


7 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jefferson Argueta Hernandez cenahna

    Naha aranjeunna damel di Ubuntu12.04?

  2.   Jeff cenahna

    Naha aranjeunna damel di Ubuntu 12.04? : 'D

  3.   roberto cenahna

    sareng bar di handap? Kumaha kuring nempatkeun ikon-ikon datar anu sanés?

  4.   Pan sepuh belial cenahna

    kustomisasi kuring ayeuna 🙂

  5.   kéffin cenahna

    halo
    Abdi resep kana gastronomi sareng téknologi. Umur abdi 66 taun sareng kuring gaduh waktos kanggo ngempelkeun pc, tablet, telepon. Kuring nganggo PC pikeun ngaunduh resep, nonton video, sareng diajar.
    Bosen sareng Windows sareng virus na, kuring mutuskeun pikeun nyobaan LINUX. Kuring ngaku yén éta henteu gampang, kuring kedah diajar sareng diajar. Sareng saatos seueur kasuksésan sareng kasalahan, kuring mimiti bogoh ka anjeunna.
    Kuring gaduh jalan anu panjang, kuring sanés programmer atanapi insinyur sistem, tapi kuring resep tantangan. Kuring henteu kantos nyerah dina Linux sareng kuring nampung kana kabutuhan sareng cita rasa kuring, hatur nuhun ka jalma sapertos anjeun, anu ngabantosan kami ngalangkungan rute cybernetic ieu.

  6.   Lucas Alexander Ramela cenahna

    Halo! Hatur nuhun pisan kana inpormasi na !! Kuring masang téma numx tapi henteu disimpen ... kumaha kuring tiasa méréskeunana?
    Hatur nuhun pisan!

  7.   Oscar Luis Mejía jeung Pérez cenahna

    Nyobian masang aranjeunna dina UBUNTU 21.10 sareng éta henteu dipasang, teu aya téma