Istilah Retro Cool, émulator terminal kanggo anu paling nostalgia

istilah retro cool

Saha didieu anu nganggo komputer nalika taun 80an? Kami henteu nyarioskeun Spéktrum, MSX, Amiga atanapi Commodore - anu ogé pikaresepeun pisan, tapi anu ayeuna henteu aya hubunganana. Kami ngarujuk kana modél munggaran Apple atanapi PC munggaran anu nganggo MS-DOS. Upami anjeun salah sahiji pangguna éta sareng anjeun sono kana waktos éta, maka Istilah Retro Cool kanggo anjeun.

Cool Retro Term mangrupikeun émulator terminal anu niru tampilan monitor sinar katod lami, sareng naon anu tiasa janten alternatip bonbon-panon pikeun émulator datar tapi éfisién, sapertos Tilda atanapi Terminator. Teu tiasa disangkal yén, sahenteuna, éta pikaresepeun pikeun panon, sareng éta ogé rada pikaresepeun dianggo.

Salah sahiji ciri Istilah Retro Cool anu ngajantenkeun pikaresepeun nyaéta tiasa ngaropea sakumaha anu dipikahoyongAnu sanésna éta relatif enteng sareng kedah dianggo saé dina rig kawates. Ogé, éta diwangun nganggo mesin Konsole, émulator KDE, anu parantos janten Samaun sareng cukup kuat. Janten jenis garpuh Konsole meryogikeun Qt 5.2 atanapi saluhureuna pikeun jalan.

Pikeun anu henteu hoyong nyéépkeun waktos pikeun ngonfigurasi sadayana, Cool Retro Term kalebet setélan kustomisasi anu parantos ditangtoskeun anu tiasa diaktipkeun ngan ku hiji klik. Hal ieu dilakukeun nganggo propil anu béda, nyaéta Amber, Green, Scanlines, Pixelated, Apple] [, Vintage, IBM Dos, IBM 3287, sareng Transparent Green. Tangtosna, anjeun tiasa ngahartikeun sorangan.

Karesep anjeun ogé nawiskeun seueur suhunan setting: anjeun tiasa ngarobih kacaangan, kontras, opacity, fon, skala font sareng lébarna, ngahartikeun épék visual pikeun terminal, ngendalikeun FPS, kualitas tékstur sareng scanline sareng seueur deui. Éta ngagaduhan cekap pilihan sahingga anjeun tiasa ngantepkeun program anu sampurna sesuai sareng karesep anjeun.

Upami anjeun hoyong masang Cool Retro Term tuliskeun paréntah yén kami nyungkeun anjeun di handap dina terminal:

sudo add-apt-repository ppa:noobslab/apps
sudo apt-get update
sudo apt-get install cool-retro-term

Upami anjeun wani nyobian, tong ragu-ragu ninggalkeun kami koméntar sareng pangalaman anjeun.


Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   leopoldo.m.jimenez.raya cenahna

    Asik digawekeun bari "sakedap" tapi henteu nalika anjeun kedah ngalakukeun seueur hal. Kuring nyarankeun yén saha waé anu umurna sababaraha taun sapertos kuring masangna.