Seksionet

Emri i blogut vjen nga bashkimi i fjalëve Ubuntu + Blog, kështu që në këtë blog mund të gjeni të gjitha llojet e informacioneve rreth Ubuntu. Do të gjeni programe, udhëzime mësimore, informacione për pajisjet dhe shumë më tepër. Si mund të ishte ndryshe në një blog aktual, ju do të gjeni gjithashtu lajmet më të spikatur në lidhje me Ubuntu dhe Canonical.

Dhe jo vetëm kaq. Megjithëse tema kryesore e këtij blogu është Ubuntu dhe gjithçka që lidhet me këtë sistem operativ, ju do të gjeni gjithashtu lajme për shpërndarjet e tjera të Linux, pavarësisht nëse ato bazohen në Ubuntu / Debian apo jo. Dhe në seksionin e lajmeve ne gjithashtu botojmë, ndër të tjera, se çfarë do të vijë, intervista me njerëz të rëndësishëm në botën Linux ose si po shkon procesi i zhvillimit të kernelit Linux.

Shkurtimisht, në Ubunlog do të gjeni informacione të të gjitha llojeve për të gjithë botën Linux, megjithëse ajo që do të mbizotërojë do të jetë artikujt në lidhje me Ubuntu, aromat zyrtare dhe shpërndarjet e tij bazuar në softuerin e zhvilluar nga Canonical. Më poshtë, ju mund të shihni seksionet me të cilat merremi dhe ato tona ekipi editorial azhurnohet çdo ditë.