Damián A.

Entuziast i programimit dhe softuerit. Fillova të testoja Ubuntu në vitin 2004 (Warty Warthog), duke e instaluar në një kompjuter që e bashkova dhe e montova në një bazë druri. Që atëherë dhe pasi provova shpërndarje të ndryshme Gnu/Linux (Fedora, Debian dhe Suse) gjatë kohës sime si student programimi, qëndrova me Ubuntu për përdorim të përditshëm, veçanërisht për shkak të thjeshtësisë së tij. Veçori që e theksoj gjithmonë kur dikush më pyet se çfarë shpërndarje të përdor për të filluar në botën Gnu/Linux? Edhe pse ky është vetëm një mendim personal. Unë jam i pasionuar për të mësuar gjëra të reja dhe për të ndarë njohuritë e mia me të tjerët. Unë kam shkruar disa artikuj për Linux, aplikacionet e tij, avantazhet dhe sfidat e tij. Më pëlqen të eksperimentoj me mjedise të ndryshme desktopi, mjete zhvillimi dhe gjuhë programimi.