Sergio Acute

Teknik Superior në Prodhimin Audiovizual, bloger, sipërmarrës, muzikant dhe programues kompjuteri. E kaloj ditën duke parë botën përmes një kompjuteri dhe duke treguar atë që shoh. Nëse doni të lexoni gjëra të tjera që shkruaj që nuk kanë të bëjnë me teknologjinë, mund të ndiqni blogun tim personal