pablinux

Adhurues i praktikisht çdo lloj teknologjie dhe përdorues i të gjitha llojeve të sistemeve operative. Si shumë, unë fillova me Windows, por kurrë nuk më pëlqente. Hera e parë që kam përdorur Ubuntu ishte në 2006 dhe që nga ajo kohë gjithmonë kam pasur të paktën një kompjuter që funksionon me sistemin operativ të Canonical. Më kujtohet me kënaqësi kur instalova Ubuntu Netbook Edition në një laptop 10.1 inç dhe gjithashtu kënaqem me Ubuntu MATE në Raspberry Pi, ku testoj edhe sisteme të tjera si Manjaro ARM. Aktualisht, kompjuteri im kryesor ka të instaluar Kubuntu, i cili, për mendimin tim, kombinon më të mirën e KDE me atë më të mirën e bazës Ubuntu në të njëjtin sistem operativ.